sobota 4. února 2012

Nový vzhled skupiny Robinhelp.cz na Facebooku je zady

Pokud jste členy skupiny projektu Robinhelp na Facebooku, tak si můžete všimnout že vypadá jinak než v době, kdy byla tato skupina založena. . Facebook mění formát skupin do formátu, který lze používat také v aplikaci Facebook na mobilních telefonech iPhone, Sony Ericson Vivaz, nebo telefonech se systémem Android. Stejně je největší funkčnost na počítači.

Na prezentaci projektu Robinhelp ve službě Google+ ke obrázek obrazovky té skupiny na Facebooku, ale nebyl zatím prostor na představení nových možností této skupiny. Jako jeden z jejich správců (ostatní nemají  na to čas), bych Vám některé z nich představil, což uvítáte pokud jste novýmo uživateli Facebooku.

Začal bych asi tém, že pokud již umíte s Facebookem zacházet, všimli jste si, že přibyly funkce a schopnosti skupiny, které jinak bylo možné používat na profilech uživatelů, nebo stránkách Facebooku. Lze tak na příklad publikovat delší články, organizovat fotky a videa do alb a přidávat na zeď anketní otázky. Jak se to dšlá Vám nebufdu vysvětlovat, protože se to dělá stejně jako u profilů a stránek. Bohužel zmizelo strukturované diskusní fórum, ale stejně je rycxhlejší diskutovat přímo na zdi.

1 komentář: