středa 15. února 2012

Robinhelp představuje svůj kanál na Ustreamu

Rádi bychom Vám na našem blogu představili kanál projektu Robinhelp na službě Ustream, který je už ny\ní na adrese http://ustream.tv/channel/robinhelp, kde se budou vysílat přímé televizní přenosy z prfopagačních akcí, soutěží a pod., vezme-li si s sebou Robin Hronek  nějaký notebook s webovou kamerou a bude-li v místě konání možnost dostatečně rychlého připojení na Internet aby bylo vysílání použitelné.

V prezentačním videu Vám Robin Hronek předvádí, jAk můžete kanál používat. Provázanost služby Ustream s  jinými sociálními sítěmi umožňuje, přihlásit se bez registrace na tuto službu např. pomocí účtu na Facebooku, účtu Google, nebo Yahoo, případně OpenID. To Vám umožní účastnit se akicí projektu Robinhelp z pohodlí Vašeho domova tak, že můžete vysílaný penost přímo konentovat a chatovat s pořadateli, budou-li mít čas. Většina přenosů se bude ukládat do archivu, takže budou k dispozici i když se nic neděje.

Totéž použijete i u kanálu na koncerty Robina Hronka na adrese http://ustream.tv/channel/rhmusic-org.

Provázanost s Facebookem Vám dovolí sledovat akce z Facebooku, ale nějakou diskusi pak bude možno provádět na Facebooku a ne na Ustreamu při vysílání, nebo u nahraného programu.

1 komentář: