úterý 1. května 2012

Oprava chyby v rozpisu delegací

Pokud nás sledujete na našem webu, jistě víte, že přinášíme zprávy ze světa, kde se konají podobné projekty na kterýcj se podílí i Robin Hronek se svými přáteli jako delegát. Potřebuje to sám pro sebe. Bojužel se stal omyl v datumech u pořádání akce ve velké Británii a Švédsku, ale chybnou informaci jsme opravili, unkiuváme se a příště si díme větší pozor.

V soivislosti s ntím, souhlasí mezera v deledgacích, kterou Robin Hronek hodlá vyplnit návratem ke tvorbě hudby, což se projevilo větší aktivitou nas prezentačních stránkácj a skupinách pro  jeho hudbu na sociálních sítích, kde se obujevují přepisy některých skladebm které Robin Hronek dšělal ve spolupráci s naší komunitou, a které v domácím provedení vytvořil při učení se skládat hudbu v programu Renoise verze 2.8. Některé delegace se budcou muset bez něj obejít. Ty které jsou v rozpisu  jsou všechny ty, kterých se hodlá zúčastnit, ale máme tady pár akcí v zamýšlené a předem zajištěné pauze, kdy  se nejedná vždy o víkendové akce.

V zemích, kde jsme již byli s Robinem Hronkem se konají dakšíá akce v jiných městech, ze kterých jmenume na příklad Mnichoiv a Heidelberg v Německu, Saint Tropez ve Francii a Amsterodam v Holandsku. ,V případě Nizozemí se s Robinem hronkem chystáme do Utrechtu. Není totiž důvod aby tam jel. Bylo by to stejné jako všude tam, kde byl.

Je vidět že se má Česká Republika od světa stále co učit i bez nás,

1 komentář: