neděle 13. května 2012

Řešení technických potíží - Mobil jako videokamera 2

Před delší dobou jsme Vám na našem blogu spravovaném Robinem Hronkem předváděli řešení technických potíží s projektem Robinhelp. Stejně jako u pokusu s natáčením videa telefonem Nokia 6670, tady máme pokus s Nokií 2330c.

Pokus je pojat trochu jako prosba o pomoc s opatřením  digitální videokamery, aby šlo natáčet video koukatelně. Nokia 2330c natáčí video v rozlišení 123x96 a i na maximální délku  videa je natáčené video krátké vzhledem k malé paměti telefonu. Jde totiž o základní přístroj.

Telefon Nokia 6670 má asi něco s pamětí, neboť je to velmi starý typ a i propojkení kabelem nějak nefunguje. . Jak to vipadá, se podívejte na následující video:

Robin Hronek se trochu spletl ohledně typu telefonu. Platí Nokia 2330c a ne 2230c


Problém je že kdyby šlo o pouhé hledání družky pro sebe, dalo by se to udělat i normálně. Asi by to ba i fungovalo. Jde však o vyšší cíle. Je spoustsa mužů, kteří si nemohou obvyklým způsobem najít púartnerku a tak tady je projekt Robinhelp, který je navíc pilotním projektem společnosti PCA Praha - http://pcapraha.webnode.cz .

Na soužití Robina Hronka s nějakou ženou bude vidět že to funguje. Je to bohužel technicky náročné na prezentování projektu pomocí multimédií, kam patří fotografie a videa na webu a filmy. Prezentace musí vzbudit dojem hlavně u žen, že mají co dočinění s  vysoce rozvinutou orgasnizací lidí, kteří pomáhají druhým a umířešit jakýkoli pspbní útpnůém.

Vše je dokonale promyěleno, ale o tom v jiném článku, nebo na webu projektu https://sites.google.com/site/robinhelprobinhronek

1 komentář: