středa 16. května 2012

Zamyšlení nad tím, jaký vliv má mít na projekt Robinhelp hudba Robina Hronka?

Protože se jedná o zprávu, která nezapadá do koncepce webu projektru Robinhewlp, opět je na našem blogu. Chtěli bychom se  v ní zamyslet nad vlivem hudby Robina Hronka na náš projekt. V rámci vzbuzování dojmu o tom, že za tím je jakásdi mezinárodní komunita, která podobným způsobem úspěšně pomáhá lidem po celém světě, je součástí takových zpráv zmínka o tom, že součístí programu byl, nebo je koncert Robina Hronka.

Co se týká jeho domácí hudební tvorby, můžete si i bez snahy budit nějaký dojem o něčem, všimnout určitého vývoje používáním programu Renoise na počítači na tvorbu hudby. V trámci tohoto projektu by toto mělo pomoci k tomu, aby se na neobvyklé chování Robina Hronka pohlíželo jako na výraz osobnostní individuality, a nme jako na diševní poruchu, či kombinaci tělersného postižení s mentálním postižením. Vycházíme totiž ze skutečnosti, že slavní hudební skladatelé a skupiny se v rámci popularity, mnebo osobitého image  snaží úmyslně vypadat odlišně(i když je hudebník muž, vypadý jako žena, má bláznivý účes, je bláznivě oblečený apod.), což není případ Robina Hronka ani jeho hlavního vzoru - Jeana Michela Jarreho, který se vzhledově od normálních lidí liší pouze tím, že na svůj věk vypadá velmi mladě.

ženám se pak bude Robin Hronek líbit i když jim bude jeho chování připadat nepříjemně, nebo budou mít pocit, že se chová jako idiot, c ož bude pokládáno jako součást osobitého projevu osobní individuality. Nové skladby jsou k dispozici na http://soundcloud.com/robin-hronek. V rámci tohoto zamyšělení by stálo zato pojednat o skrytém významu smyslu stránek o jeho hudbě na http://rhmusic.org, což není jen prezentace jeho hudby s možností koupit si CD a vyjádžření přání, aby tato CD nebyla vydávána na objednávku přímo Robinrem Hronkem formou vypálení a útofdejem na dobírku, nebo osobně, ale aby je vydávala nějaká jiná gramofonová společnost. Vefdle tohozto smyslu uvedených stránek, to má pomoci i našemu projektu k lepší možnosti zisku partnerky.

Uvnitř naší komunity má náš projekt hlavní pracoviště ihned o patro níže pod pracovištěm redakce kulturních akcí, a to konkrétně jsme pod oddělením na hudbu Robina Hronka. Máme mezi sebou úzkou spolupráci, protože členové našeho delegačního týmu také s Robinem Hronkem hrají.

Jaká bude osobitá imnage (imidž) Robina Hronka, vyjadřující originálním způsdobem jeho osobní individualitu? Vzhledově bude Robin Hronek vyxpadat normálně, tak hjak vypadá, aý na drobnosti způsobené jeho postižením, které sre projevují tím, že nbení vždy úplněš upravený, občas nemá správně zapnuté kalhoty, pokud se na poklopci rozbije zip a vzadu vylízá košile jak by neměla. Sláva v hudbě umožní z těchto nedostatků udělat když ne přednost, tak projev osobní individuality. To je on. Podle toho se pozná.

Pokud jej znáte osobně, stává se, že zdánlivě demonstrativně hlasitě říhá. Hlavně je to po, nebo při pití pivas. Ve společnosti se to dělat nemá, ale  lepší než aby mu bylo špatně od žaludku ze zadržování nasdbytku oxydu uhličitého v žsaludku. Věhlas v hudbě by mu dovolil to dšělat aniž byste jej měli za špatně vychovaného člověka, kterému doma neříkali, že se ve společnosti nekrká, případně neprdí, a když tak tiše a pro jistotu říci "pardon", nebo si toho nevšímat. To je on. Takto jej poznáte.

Pokud je jeho chování hrubé, nebo spíše  podivné třeba že chce po dívce nebo ženě, aby ho nosila na zádech, nebo ucela oztevřeně žádá nějaký  druh pohlavního styku, aniž jí pořádněš zná, opět by to měla být součíst projuhevu osobní individuality. Za tým RHMUSIC.org se chceme i my přimluvit za Váš vyšší zájem o jeho hudbu. Nyní Vám poradíme, jak můžete  pomoci k jeho popularitě, aby to šlo realizovat:

Je potřeba mít statisdtické údaje na webech s jeho hudbou. K tomu stačí často si pouštět jeho hudbu na videu na YouTube. Do vyhledávače zadejte "rhmusic.org", Nebu "Robin Hronek hudba", což můžete zkusit i na Google.

Požádejte přátele, aby to také udělali. SoundCloud, BandZone, nebo Ustream sami počřítají návštšvnost. I když to není zrovna to, co chcete hledat. technicky vzato každé otevření pohne počítadlem, kde každá IP adresa počítače, která si zavolá něšco na serveru, je jako návštěva.

Na Facebooku navíc můžete kliknout na "Like", kde potřebujeme také vysoké číslo stejněš jako na Googke+, kde u hudby Robina Hronka potřebujeme co nejvbíc kliknutí na tlačítko "+1"..

Vxysoké číslo by se nám hodilo i u počrtu shlédnutí, nebo počtuá poslechnutí. I kdyby se Vám to zrovna nelíbilo, počítači bude stačit, aby si myslel že to posloucháte, pustit si kousek. Totéž platí i u počtu stažení. Chcete si to poslechnout, ale nechce se Vám tu stránku pořád hledat. Tsak si to stáhnete.

V případě stažení je umožněno nějakou tu skladbu veřejmnšě pouštět, nebo ji dát do rádia (pokud se Vám líbí tak moc, že má zaznít v rádiu, máte-li k tomu kompetence a vliv). V takovém případě je třeba Robinu Hronkovi napsat na robinhronek@gmail.com a požádat jej o povolení. Z hlediska zákona o autoirských právech se nejedná o  ochranu finančního zisku, ale o  ochranu autorství u dané skladby.

Děkujeme za pomoc

1 komentář: