úterý 11. září 2012

Jakou pomoc jsme dostali a co nám přinese?

Abychom to vzali popořadě, začal bych asi tím, co se dělo přes celé školní prázdniny. Pro většinu z Vás to ale bude chtít trochu obšírnější úvod, abyste pochopili celou situace:

I vy byste měšli bývali možnost setkat se s nějakými mými potomky, kdybych zústal ženatý a měl rodinu. Naštěstí se tak nestalo, aůe přesto ji vlastně mám. Někteří sče mohli dočíst o tom, že mám syna s Marií Smaulovou, který se jmenuje po mém dědečkovi Jiří Hronek, i když by se mohl také jmenovat Jiří Mac Smaul po matce. On si ale říká Jiří Hronek a letos 10.10. oslaví 13té narozeniny. Takže tuto starost mám za sebou a nejlepší na tom je, že se o něj nemusím starat, protože nemám za co a Marie Smaulová jej i s kamarádkou uživí dsama. Bohužel nemá na nic čas, takže jí málo kdy vidím a Jirku vidím jednou týdně.

Abych se ale dostal k věci, Marie Smaulová jej poslala přes prázdniny na brigádu spojenou s IT kurzerm do naší pobočky na pracoviště úrojektu Robinhelp. Aspoň nebude dšlat lumpárny a naučí se programovat, spravovat síť, naučí se sprasvovat server, a také se něco naučí ohledně technické údržby hardwaru. Předtím mu také nedšělalo problém nějaký počítač rozebrat a vyn+ěnit třeba harddisk, paměť, nebo jinou součástku, ale takhle o tom ví ještě více věcí. Navíc nebude doma nic rozmontovávat k nelibosti jeho matky a kamarádky, které rozebral notebook tak, že ho nikdo nedal dohromady. Teď chodí na IT školení každý pátek a jde mu to.

Mezi tím jsme měli nějaké delegační zájezdy ke kolegům do zahraničí, kteří děšlali podobné projekty, ale na rozdíl od nás jim to fungovalo, protože jsou tam slušnější lidi. Dokonce to funguje do té míry, že se potom dělají soutěžní výběrové akce.

Na jedné takové jsme získali posilu nejen v tom, že naše organizace obdržela zařízení k vydělávání si pěněz na tento projekt provozem pouťových atrakcí, které nám v ráímci pomoci byly přivezeny, ale přijelo několik lidíé , kteří nám budou pomáíhat a tak se hodilo posílení počítačové sítě, na čemž se podílel i můj syn v rámci  školení IT.

Je veliká škoda, že v prezentaci tohoto projektu musím i jáí zatajit inform,ace o tom, odkud ta pomoc přoišla. Myslím, že na to přijdete. Každopádně  je na tom vidět jak moc záleží mým přátelům na tom, abych s tímto svérázným způsobem najít si ženaskou, uspěl. Pokud jde o mé přátele z vašich řad, máte se co učit, protože jste u autorů projektu pokládáni za jhejich kolegy. Nejde jen o kamarády, ale i o kamarádky, které mají na rozdíl od mužů větší púrostor zjistit, co konkrétně potřebuji nejvíce a co je potřeba ohlkedně pomoci mi s péčí o matku.

Pokud jde o mne samotného, měl bych tady příklad takového osobního zjišťování  všech okolností a potřeb, které ,provedla jedna žena, která byla  navíc vedcoucí  skupiny lidí, kteří k nám přicestovali. Protože nesmím prozradit odkud ta pomoc je, nebude zde nic o tom, jakou má ta vedoucí funkci a nebo dokonce hodnost, ale bylo to něco úžasného. Je povhopitelné, že nubudu líčit co se děšlo, ale všechny okolnosti ta žena zjistila s maximální spolehlivostí. Navíc se mi moc líbila, protože byla hodně vysoká a pokud jste viděli v televizi sertiál Comeback a viděšli tam tu barmanku Simonu, vypadala přesně tak, ale ve vydání cca 195 i více c, vysokém.

Tak uvidíme co přinese nová posila mimo těšch atrakcí. Prozradit by možná šlo, že jsou to pšěkné holky, které se vyznají nejen v informačních technologiích, ale v celé řadě vědních oborů, které nám mají být ku prospěchu věci. Uvidíme.

R.H.


1 komentář: