pátek 23. listopadu 2012

Důkazy pro funkčnost projektu Robinhelp V České republice

Na webu projektu Robinhelp, který jak známo provozuje společnost PCA Praha, byla přidána stránka s důkazy pro možnost fungování projektu Robinhelp, která je na adrese https://sites.google.com/site/robi nhelprobinhronek/cinnost-projektu/dkazy-pro-fungovn-prohektu-v-r .

Budou tram odkazy na  nejrůpznější materiály\, které vedle sekce o zprávách z okolního světa, mají dokázat, že ke to možné i u násd. Naléhavost a tísdnivá situace nás bohužel donutila k nesprávnému jednání, pokud jde o dodrýování ustanovení zákonů o ochraně osobnosti a soukromí. Jedná se konkrétně o  ukázku korespomndence Robina Hronka se ženou, kterou tento projekt zajímá, ale bohužel ta žena neodpovídá požadavku  na funkci družky Robina Hronka. Jelikož ale potřebujeme široké administrativní zázemí, bylo vby dobré aby spolupracovala.

Máme tam také fotografie Ze svatby Robena Hronka, kde není známo, jestli osoby na fotografiích souhlasily s tím, že jsou zveřejněny na našich stránkách. Platí to o skupině Robinhelp,cz na Facebooku, stránce Robinhelp International na Facebooku a stránce PCA Praha na Facebooku a Google+.

Dodatečně se osobám v důkazních materiálech omlouvýne, ale nevíme už kudy kam. ZTento krok nám byl navíc doporučen na mezinárodní konferenci organizace Batradis v Lisabonu, jako jedno z několika nouzovýchn řečení pro start v ČR.

Jako zajímavost uvadíme, že na webu projektu Robinhelp byly půpvodně infornace o kamarádech Robina Hronka, které asi budete znát, neboť nejde o členy naší komunity, které tam bohužel nejsou v takovém stavu, aby bylo vidět, jak Robin Hronek tvočří kopii, nebo imitaci naší komunity ze svých známých. I když to jsou asi stejně dobří a laskaví lidé jako my, mohlo by jim na rozdíl od nás vadit, že vypadají před svými známými a širokou veřejností divně, když by se o nich vědělo že spolupracují na něčem neobvyklém. Kdyby to tam smělo zůstat, možná by to fungovalo. Stalo se a tak máme spoustu práce navíc.

2 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den
    jak se dneska máš?

    Píšeme, abychom vás informovali o naší úvěrové společnosti nabízející půjčky fyzickým osobám, společnostem a organizacím, nabízíme půjčku se 3% úrokovou sazbou na 1 až 10 let a částku naší půjčky v rozmezí od 1 000,00 do 10 000 000,00 USD.
    Těšíme se, že s vámi budeme spolupracovat na zajištění bezpečných a legálních transakcí.

    Děkujeme, že jste si našli čas na přečtení našich zpráv, protože
    čekáme na váš laskavý e-mail s odpovědí prostřednictvím:
    nelsonwealthfinacialloanservic@gmail.com

    OdpovědětVymazat