úterý 6. listopadu 2012

Velká delkegační návštěva

V těchto dnech čekáme velkou delegační návštěvu u nás v Praze, kvůli projektu Robinhelp. Tato návštěva sice nepřijhede z takové dálky jako třeba posila našeho týmu, která se zabydluje v Jesenici, nebo z takové dálky, jako je celá naše organizace, ale i tak to bude pro nás velký čest, protože se na nás přijede podívat generální ředitelka finské pobočky organizace BATRADIS - paní Gerda Lehaatulen.

Tým provozující projekt Robinhelp se jí chystá uvítat na pražském Ruzyňském letišti, které se nyní jmenuje Letiště Václava Havla, Letadlo z Helsinek do Prahy má  přistát zítra ve středu 7.11. v 17:45. Jako doprovod jede její náměstek, sekretářka a Johan  a Olaf Kalevalla s partnerkou.

Pro celou delegaci je zaplaceno ubytování v hotelu owenpick u Andšla, takže to do naší pražské pobočky budou mít kousek. Stačí v recepoční hale nasednout na lanovku, která vyveze delegaci do horní budovy. Tam bude připraven transport do naší pobočky, kdeš chystáme slavnostní uvítání s recepcí.

Na čtvrtek chystáme prohlídku pobočky, kde se budeme soustředit na pracoviště našeho projektu a po obědě je na programu prohlídka právě založeného jesenického pracoviště. Po návratu následujue přátelská družba a návštěva u Robina Hronka.

Na pátek je v plánu porada projektu Robinhelp a po ní série návštěv v bytech člrenů týmu Robinhelp, do čehož je zakomponován oběd. Na večer pořádáme slavnbostní večeři s diskotékou naší nové speciální restauraci s barem a diskotékou ve stylu hudebního fanklubu hudby Robina Hronka v Čestlicích, který půlvoidně sídlil jinde.

V sobotu je volný program z důvodů možýnosti vyléčit se z pořípadné kocoviny, pokud bychom to my, nebo naši histé v pátek večer přerhnali s pitím a naši přčátelé aby si odpočinuli před vcestou domů.

V Neděli se finská delegace vrací domů-

1 komentář: