pátek 24. ledna 2014

Výsledky porady o tom, co dál

Vzhledem k neustále trvajícímu neúspěchu projektu +Robinhelp a celé společnosti +PCA Praha , máme často porady a konference, kde řešíme problémy s tím, proč to nejde, což trvá už od tém doby, co byla naše společnost českou pobočkou společnosti Allied Social Services, která zde byla budována a měla být hlavní českou pobočkou. Stále jsme  pod organizací +BATRADIS , která dokonce svou mezinárodní konferenci v řijnu 2013 pořádala v Praze a celou nám jí věnovala.

Proto na prezentačních stránkách organizace +BATRADIS na sociálních sítích +Robin Hronek zveřejnil album obrázků, na kterých je pracovní verze loga nové organizace s názvem RHE (Robin Hronek Enterprises), kterou by tvořil náš tým spolu s našimi kolegy, zabývajících se jeho hudbou, jejíž kvalita provedení se  i v domácí tvorbě Robina Hronka bláží naší úrovně díky tvorbě hudby na počítači. O tom váce na stránce  +Hudba Robina Hronka - RHMUSIC.ORG .

RHE měla vzniknout kvůli tomu, že se prezidium oreganizace  BATRADIS, kde se sešli ředitelé největších poboček USA a Kanady, a uvažovali o tom, že nejbližší zahraniční spolupracovníci, kteří žijí v Praze a osobně znají Robina Hronka, mají být z Batradisu vyloučeni, neboť neúspšch v činnosti PCA Praha zatěžují orfganizaci BATRADIS. Nedochází k tomu jen díky hudební spolupráci s Robinem Hronkem, nebo vlastní hudební tvorbě, která je natolik dobrá, že ji lze veřejně předvádět formou koncertů, i když jde o hudební produkci uvnitř organizace BATRADIS a související komunity.

Většina z nás se u +PCA Praha podílí na projektu +Robinhelp pod označením Divize Robinhewlp a jde právě o nebližší zahraniční přátele Robina Hronka, kteří by v čele s ním tvořili organizaci RHE. +BATRADIS by se našám vyloučením připravil o skupinu nejledpších počítačových vývojářů, sloužících ke tvorbvě českých lokalizací softwaru, pocházejícího obvykle z našeho původního domova. S vyloučením sepočátalo natolik, že jsme pro jistotu vytvořili korporační operační systém pro administrativní spolupráci s názvem RHE Desktop, což je velice jednoduchá a minimalistická linuxová distribuce, postavená na Arch Linuxu, na který je nasazené velmi jednoduché a snadno srozumitelné grafické uživatelské rozhraní. Chceme umožnit s námi spolupracovat i seniorům, kteří počítačům obvykle nerozumí, protože by tato organizace byla otevřená pro příbuzné a přátele Robina Hronka s jejich přáteli. Arch Linux je natolik minimalistický, že sám o sobě je pouze textový. i s grafickým uživatelským rozhraním má dobře fungovat na slabším hardwaru, který půjde levně pořídit nejlépe za pár piv. Naštěstí to zatím není potřeba.

Organizace +BATRADIS také povolilas postupné odhalování pravdy o to, čemu se v našem případě říká zahraničí, protože je možné, že na to někteří z Vás přišli, ale stále se tomu u +PCA Praha snažíme vyhnout, abychom měli větší pole působnosti. To je také výsledek porad.

Žádné komentáře:

Okomentovat