neděle 23. února 2014

Acer - Premiéra v nabídce mobilů na českém trhu

Ačkoli se nacházíme na blogu projektu +Robinhelp společnosti +PCA Praha a nikoli na blogu orgasnizace +BATRADIS , kam by se toto hodilo více, chtěli bychom využít příležitosti poskytnout Vám mobil zdarma, jaký tu zatím v ČR nikdo nemá za tak rozumnou cenu, že Vám ho +Robin Hronek bude moci koupit ze svého důchodu. Současně s vyhlíšeným progmamem motivačních promoakcí, jehož zqačátek je vyhlášen již na začátek Března 2014, na veletrhu MWC v Barceloně jsou představené dva modely od společnosti Acer, které Vám chceme ukázat na videu prostřednictvím serveru Mobilmánie.cz a taky +mobilenet.cz , který ale má na svém YouTuber dvě sasmostatná videaa pro každý model, z nichž ten menší - Acer Liquid Z4 jme Vám ukázali samostatně na našem Facebooku a Google+. My Vám ale ukážeme lepší video z toho MWC, kde jsou oba telefony najednou, akorát to chtělo před natáčením videopohledu si trochu ubrat jas displeje.

obilManiaCZ udělala jedern videopohled a oba modely, které vypadají velice zajímavě, protože je to zase něco trochu jiného, hlavně u toho lepšího modelu, kde je celkem zajímavým nápadem osvětlovací dioda pro přední kameru, ale i ten trochu horší je zasjímavý.

O tom, jestli budeme nabízet poskytnutí asi nejspíš toho nižšího modelu zadarmo jako služební telefon zájemkyním o práci ošetřovatelky pro +PCA Praha už i za pomoc s natočením videa s předvedením testu branné zdatnosti, to záleží na spoustě věcí, z nichž nejdůležitější bude jestli na to bude mít včas +Robin Hronek penízer, kdy dorazí tyto telefony na český trh, což má být během Března a Dubna, z čehož bude nejdůležitější vědět, kdy bude tyto telefony mít na skladě oblíbený prodejce Robina Hronka - foto Hora a za kolik. Hodlá svolat na zítra (pondělí 23.2) poradu s tímto tématem.  Tím myslíme Robina Hronka.

Koho chceme tímto článkem oslovit ve smyslu "Vás"? Aby nedošlo k nějakým nesrovnalostem, oslovujerme tím ženy. Ty hledáme jasko budoucí ošetřovatelky a z toho má být nějaká družkou Robina Hronka pomocí projektu Robinhelp.

Žádné komentáře:

Okomentovat