čtvrtek 27. února 2014

Budou vedle mobilů zadarmo i tablety?

Přestože by se tento typ článků hodil spíše na blog +BATRADIS , je tady na blogu +Robinhelp společnosti +PCA Praha , protože jde o technické prostředky na administrativní spolupráci u společnosti +PCA Praha . Nicméně se blíží velká motivační kampaň, obsahující různé promoakce a motivační akce, mezi kterými je jedna novinka u poskytování techniky zadarmo, budete-li spolupracovat. Týká se to konkrétně žen, které hledáme pro práci ošetřovatelek a od 1.3.2014 mohou získat mobilní telefon zadarmo už za pomoc s natočením videa, které má předvést pohovor, nebo jenom test branné zdatnosti, aby bylo jasné, že to jde. Video, kde si nějaká žena zkusí vzít Robina Hronka na záda a povede se jí to, vstupuje do slosování o ten mobil. Na rtozdíl od běžných pohovorů je potřeba, aby se jí to u tohoto opředváděcího videa povedlo. V ideálním případě se video může natočit sd obzvláště urostlou ženou, aby se pro větší legraci dal předvést i jiný způsodb, jak někoho vzít na koně, a sice na ramena. To ale není nutné, ovšem jelijkož to bude předváděcí video, chtěli bychom veřejnost také pobavit a zaujmout.

Časem budou i soutěže a ankety pro veřejnost, kde budete mít všichni možnost na příklad u projektu +Robinhelp  vybrat pro Robina Hronka nejlepší družku. Kolegové v zahraničí s tím slaví úsdpěchy. Nejprve je ale potřeba celý projekt pořádně rozjet.

Budou se dávat také tablety? Pravděpodobně ano, ale jejich nevýhodou u modelů, které může do soutěže +Robin Hronek  pořídit je, že takový tablet bude závislý na připojení k internetu přes WiFi, k čemuž bude potřeba, aby respondentka pohiovoru, nebo zájemkyně o spolupráci měla doma připojení na internet s WiFi hotspotem, nebo aby v nejbližším okolí byla nezabezpečená síť WiFi. Výhodou tabkletu bude, že odpadá hrazení jeho provozu po dobu natáčení prezentačních videí pro +Robinhelp , spolupráci jako družka u projektu Robinhelp, nebo práci ošetřovatelky pro +PCA Praha  vůbec, byla-li uzavřena pracovní smlouva, kdy je úhrada provozu definována dobou, na kterou je smlouva uzavřena, případně jak dlouho trvá soužití s Robinem Hronkem.

Úspěšnost akce nám zajiístí pomoc našich kolegů ze zahraničí, kteří zkoušeli podobné projekty a slaví s nimi úspěchy, avšak je nutné uspět také, aby nám pomohli vytvořit podmínky, jaké jsou u nich. Potom bude každý byt, obývaný párem vytvořeným projektem Robinhelp, stejně jako  kterékoli pracoviště společnosti +PCA Praha  vybaveno veřejným WiFi hotspotem bez zabezpečení pro připojení k internetu zdarma, což má na starosti organizace +BATRADIS  v rámci projektu Rozvoj českého internetu.  Technicky to bude fungovat tak, že vedle přípojky např. od UPC, nebo od O2 pomocí Internetu ADSL/VDSL bude zabezpečená síť pro dané místo  s pevně připojeným počítačem a třeba settopboxem na O2 TV, kam se zapojí zařízení majitele přípojky. Do tohoto routeru se zapojí ještě jeden router, který se nastaví jako nezabezpečený hotspot, do kterého se nebude nic připojovat kromě napájení a připojení  internetu z hlavního modemu. Routery budou mítr jednotné SSID a cvypnuté zabezpečení, takže když časem vášč mobil, tablet, notebook, nebo počítač s WiFi, nasbídne nezabezpečenou síť s názvem BATRADIS Free Internet, je to ono. To ale záleží na tom, jestli chystané akce v Praze zaberou.

Taskže se budou dávat i tablety, ale je třebaa mít jistotu, že se mám kde připojit na internet. Smartphony jsou jasné a další veřejný bezplatný internet se bude vytvářet pomocí zákazníků jiných poskytovatelů, protože +BATRADIS  zatím nemá možnost poskytovat připojení k internetu a daklší služby elektronické komunikace sám, má-li být při používání připojení k jeho síti dostupný i veřejný obsah a veřejné služby.

Partnery všech akcí vedle organizace BATRADIS jsou:

  • Google - Poskytování bezplatných služeb pro administrativu, Android a OpenSource IT technologie (GoogleDocs, GoogleDrive, Kalendář, G-Mail, Google+ a Hangouts)
  • Microsoft - Poskytování bezplatné varianty služeb pro administrativu (OnLine OFFICE, OneDrive, Kalwendář a Outlook.com), uživatelská podpora účtem Microsoft Account pro WINDOWS 8, Windows Phone 8 a Windows 8 RT
  • Teledfonica O2 - Poskytování telekomunikačních a datových služeb
Z technických a fginančních důvodů byla ukončena podpora a poskytování telekomunikačních služeb od společnosti T-Mobile a Vodafone.

Žádné komentáře:

Okomentovat