neděle 16. února 2014

PCA Praha má kanál na YouTube

Jistě asi víte, že společnost +PCA Praha má kanál na službě YouTube, který vznikl na základě stránky na Google+. Najdete ho na adrese https://www.youtube.com/channel/UCX-2uKrM_FUv-I3PIbTkUPQ , nebo tak že na YouTube zadáte termín PCA Praha do vyhledáívání a vedle různých videí, která natočil a publikoval +Robin Hronek na svém kanále, tak na tom novém, najdete i ten kanál.

Co se týká obsahu, tvoří jej zatím většinou videa na téma projektu +Robinhelp a něco málo všeobecných videí o celé organizaci +PCA Praha , kdew jde zejména o záznam vysílaného hangoutu, který byl vysílán na svatého Valentýna, a jde o jakousi přednášku o této organizaci.


Rádi bychom Vám ten hangout přiblížili v popisu nového kanálu, protože i když během živého vysílání nebyli žádní diváci, kteří se mohou takovýchto televizních přenosů i aktivně zůčastnit, nebylo občas něčemu, co +Robin Hronek říká rozumět, a tak Vám chceme některé klíčové myšlenky písemně tlumočit:

To že je tato organizace nezisková a co by ráda dělala, celkem srozumitelné je. Poruchy ve zvuku mohou poněkud snižovat srozumitelnost povídání o tom, proč to nefunguje díky požadavku na test branné zdatnosti, který je však opodstatněn tím, že +PCA Praha hodlá šetřit státní rozpočet v oblasti zdravotnictví tám, že by naše pracovnice pomáhaly v nemocnicích a domovech důchodců, přičemž by se obeščly bez pomoci mužů, takže by se ušetřilo za mužský pomocný zdravotnický personál. Proces pohovoru, kde se +Robin Hronek nechá od nějaké ženy nositna zádech, předvedený na našem webu na videu by hodně pomohl. Je to tam probíráno včetně pokusu takové video natočit. Video o tom, že pokuzs nevyšel a že byla na Facebooku vyhlášena akce na hledání někohoi, s kým by se to natočilo, to již na našem novém kanále máme včetně osobního kanálu Robina Hronka na YouTube.

V hangoutu je též probíráno, jak můžete společnost +PCA Praha sponzorsky podporovat včetněprojektu +Robinhelp , kdy je použit osobní bankovní účet Robina Hronka 0653-941-123/0800 , kam stačí poslat nějaké peníze. Hovořeno je i o technice a akcích, které mají brzy probírat. Nejdražší to bude, pokud se nám to podaří rozjet.

Všechny propagované vědci bude +Robin Hronek pořizovat sám, a bude na to potřebovat peníze i v případě, že bude mít nějakou známost jen on sám a jen chvíli. Může se totiž stát, že to nějaká žena, kterou hledáme, bude chtít zkusit jenom proto, aby zjistila co to je a jestli opravdu funguje vše, co se jí za plnohodnotné soužití nabízí. To by nám k naprostému předvedení celého projektu Robinhelp a celé PCA Praha mohlo stačit.

Nechybí vývoj od Allied Social Services až do nes, spoklu s vývojem projektu Robinhelp. Je zde zmínka prostě o všem.

Společnost +PCA Praha dostává tento kanál ke dvouletému jubileu webu http://pcapraha.webnode.cz 18.2., takže bude do té doby připraven v zásadě ve finální podobě. Vytvořen byl 12. února 2014 a videa na něm mají překvapivou sledovanost.

Těšíme se na Vás na Facebooku a Google+ a zveme Vás tímto k odběru kanálu. Důležité bude přidání si stránky +PCA Praha na Google+ do kruhů, abychom si Vás přidali, díky čemuž se budete moci účastnit také některých našich akcí, aniž opustíte teplo domova pomocí hangoutů.

Moc se těšíme na shledanou

Žádné komentáře:

Okomentovat