pondělí 3. února 2014

Pracovní porada 3.2.2014

Tohle by se dalo kouskovat na našich sociálních sítích, ale je jednodušší sdílet jeden odkaz na jeden článek, kde bude vše pohromadě. I když se náš pracovník osobního oddělení +Robin Hronek už na podzim roku 2013 snažil natočit video, které předvádí jednoduchou proveditelnost pohovoru i s testem branné zdatnosti, nepovedlo se mu jeho kamarádku a sousedku přermluvit, aby ho vzala na záda před běžící kamerou, pořád to nemáme i s nějakou jinou kamarádkou. Potom byla mezinárodní konference organizace +BATRADIS v Praze, konaná hlavně kvůli tomu, aby to tam předvedl a my dostali grant na +Robinhelp . Ten jsme nedostali a hrozí nám vyločení z organizace +BATRADIS i přesto že je řada z nás prospěšná i jiným pracovním týmům u jiných projektů, nehleděš na to že se nám podařilo získat nějaké technické vymoženosti díky kterým tam zůstáváme a organizaci RHE nemusíme zakládat.

Z části současně s konferencí Batradisu v Praze proběhl v Berlíně veletrh IFA a tradiční konference sociálních služeb ve Švédsku, která byla vyjímečně místo ve Stockholmu v Goteborgu, kde také mělo být video s pohovorem a s tím svezením na zádech od té kamarádky také součástí naší prezentace , aby ostatní zástupci poboček společnosti Allied Social Services viděli, že se to konečně i v Čechách hnulo z místa, k čemuž také nedošlo, prortože to video stále ještě nemáme. Robin Hronek měl pak chřipku skoro do Vánoc. Mezi tím byl náš tým posílen o další technickou výpomoc, bylo vylepšeno technické vybavení a otevřeno datové centrum pro odlehčení výpočetního výkonu při hledání řešení jak tu smůlu prorazit pomocí počítače. Výsledky byly probírány na menších poradách, z nichž i ta dnešní má některé řešit a my Vám chceme předložit výsledky.

Hlavním tématem bylo plánování motivačních promoakcí, kde hlavní referát přednesla ředitelka marketingu Rebeka Davisová. Marketingové motivační promoakce by měly být naplánovány  někdy na Březen a celé léto 2014, kdy se má reklamní kampaň týkat i motivace k natočení toho ukázkového videa. Zahájení promo-kampaně je takto naplánováno na základě informací od Robina Hronka, který pčekává zlepšení finanční situace na jaro 2014, na čemž mají někteří naši kolegové lví podíl infiltrací Domovní správy pro Prahu 5 a Úřadu práce. Po Vánocích 2014 navíc proběhl v Las Vegas veletrh elektroniky CES, takže některé odměny a pracovní nástroje si bude moci Robin Hronek uhradit ze svého důchodu i za pomoc s tím videem. Ideální bude, když se bude konat kromě CESU a Samsung Fóra ještě více veletrhů elektroniky, kde by představení novinek v počítačích a mobilních telefonech příznivě ovlivnilo MWC, konající se v Barceloně.

V rámci projektu organizace +BATRADIS s názvem Rozvoj českého internetu se poskytnutí mobilu nebo počítače, ale spíše mobilu má toto zařízení poskytnout i za pomoc s natočením videa, akorát by se nějaké zájemkyni o spolupráci nehradil jeho provoz, nebylo-li by potřwba natočit více videí pro projekt +Robinhelp , kdy by hrazení provozu trvalo podle toho, jak dlouho bychom natáčeli předvádění výpomoci v domácnosti Robina a Mariany Hronkových, na což by byla smlouva k podepsání, kterou musíme vypracovat. V takovém případě by všechnaneintimní videa šla na YouTube, aby je šlo veřejně prezentovat v rámci našeho webu, sociálních sítích ve formě odkazu, nebo objektu. V případě potřeby by byl založen speciální kanál.

Speciáůní kasnál by se zakládal už v případě úspššného natočení toho videa, kde by Robin Hronek nějakou tu svojí kamarádku, nebo někoho z Facebooku či Google+ ženského pohlaví, sledující danou stránku, přemluvil k pohovoru při kterém by ho vzala na koně. Video by se pouzžilo i na novém kanále v rámci  názorných ukázek jak co dělat, protože zakládat kanál jen aby na Googleplusové vetzi naší Facebookové stránky šlo dělat hangouty, je trochu málo.

Ohledně videa se probírtaly návrhy natočit svezení Robina Hronka na zádech od nějaké ženské bez pohovoru v rámci nějaké oslavy, nebo blbnutí z legrace v hospodě v pozdnějších večerních hodinách za cenu horší kvality videa díky natáčení mobilním telefonem místo kamerou, která má lepší objektiv, i když mobily mají přisvětlovací diodu, ale to je někdy spíše na škodu.

Návrhy byly většinou přijaty, což se projeví časem.

Žádné komentáře:

Okomentovat