úterý 18. února 2014

Propagační a motivační akce jsou už jasnější

Opět jsme tu měli poradu divize +Robinhelp , která řešila opět potážen s tím, jak to rozhýbast. Už je to jasnější a víme jak buidou některé akce vypadat. Na základě  výsledkůporady je stále dolaďován náš kanál na YouTube, kde by se v dohledné době měla objevit nějaká videa ohledně akcí. Než pochválíme práci Robina Hronka na YouTube, podíváme se na  výsledky porady:

Motivace poskytnutím mobilního tzelefonu zdarma s hrazeným provozem se bude nyní dávat už za pomoc s natočením videa, na kterém se předvede snadná proveditelnost pohovoru i s testem branné zdatnosti, a to takto:

Za pouhé natočení videa bude poskytnut chytrý telefon s Androidem bez hrazeného provozu dodané SIMkarty od O2. Po vyčerpání počátečně nabitého kreditu u předplacené karty je potřeba aby si žena, se kterou bude vuideo natočeno, dále sama SIMkartu dobíjela, nebo ji nechala deaktivovat a dala si tam nějakou vklastní.

K tomu aby byl hrazen provoz poskytnutého chytrého telefonu jem potřeba, aby žena ochotná natočit výše uvedené video, uzavřela smlouvu  o partnerském soužití v rámci projektu +Robinhelp s Robinem Hronkem na dobu minimálně 12 měsíců, po kterou jí bude SIMkarta dobíjena, nebo smlouvu o natočení ukázkových prezentačních videí o zvládání činnosti družky získané tímto projektem, kdy je SIMkarta dobíjena naší organizací po dobu natáčení demonstrativních klipů.

Marketingové oddělení společnosti +PCA Praha s vedoucí marketingu divize Robinhelp - Rebekou Davisovou, počítá s velkým zájmem o tuto nabídku a zvažuješ  uspořádání výběrového řízení. Mohlo by probíhat jako běžné pohovorys, ale všechny by se natočily včetně testu branné zdatnosti. Vybereme jeden nejlepščí, kdy bude jen za tento druh spolupráce poskytnutý chytrý telefon.

U výběrového řízení se bude hodnotit za jak dlouho bude chtít respondentka pohovoru zkusit vzít Robina Hronka na koně (tato formulace je záměrná, prortože se může přihodit, že některá bude schopná nosit Robina Hronka nejen na zádech), dále se hodnotí vtipnost reakce na tento požadavek, projev ochoty a celkový přátelský přístup a projev.

V potaz se bere pořádání takové akce formou veřejné akce se seminářem, který by byl tvořen přerdnáškou Robina Hronka o naší společnosti. +Robin Hronek má dokonce vyhlédnuté 2 restaurace, kde by to šlo uspořádat. Jedna je Na Ladronce a druhá je F.C. Uhelné sklady - Sparta Košíře "Na Cibulkách". V obou případech nemůžeme spěchat s formou veřejné akce, kde nám to kazí nemožnost přčipojení na Internet kvůli vysílání akce pomocí Hangoutu, nebo na službě Ustream. Na Ladronce uzamkli WiFi připojení heslerm, které se údajně poskytuje hostům zadarmo, ale není na to spoleh. Na Cibulkách není WiFi vůbec a z důvodu operativního využití potřebné techniky s možností připojit přátele, bude třeba vyměnit USB-modem za WiFi modem a pro jistotu počkat na dostatečné pokrytí sítí LTE.

Ostatní by mělo souviset s ochotou přátel Robina Hronka, kteří nepatří do naší komunity, které můžete i osobně znát, neboť nevybočují rozsahem vědeckotechnického vzdělání, schopnosí a dovedností, nebo etických a morálních kvalit z obecného průměru. Ze zkušeností Robina Hronka víme, že to není jednoduché, neboť tito jeho přátelé jsou odkázáni sami na sebe v otázce sebeobživy, neboť u nich není zvykem vzájemně si pomáhat a spolupracovat na bklahu společnosti, což je etická teze, fungující u nich většinou teoreticky Bude to potřeba u sestavování počítačů pro naše pracovníky a hlavně pracovnice, kdy naštěšstí nebude hrozit nutmost použití velice výkonného hardware, který by byl moc drashý, nehledě na to, že avby nikdo neměl špatný pocit z nelegálně používahného software, Linux je poměrně nenáročný na harfware a na kancelářskou práci, sledování filmů, poslech hudby a používání internetu bohatě stačí.

Jelikož zatím jiné akce a nápady jak motivovat ženy a lidi vůbec ke spolupráci s námi, zatím probírány nebyly, takže bychom rádi pochválili Robina Hronka za pěkné uspořáedání našeho kanálu na YouTube, prortože pokud něšco oprtavdu funguje, jsou to technické prostředky, ale horší je to s lidmi. Abychom ale české přátele Robina Hronka nehanili, musíme některé z nich pochválit za snahu, která sice nikam nevede, ale je.

Žádné komentáře:

Okomentovat