středa 5. března 2014

Co se děje kolem Motivační kampaně?

Pokud sledujete naši činnost na Facebooku a Google+, můžete si všimnout že propojujeme naše stránky s ostatními projekty, na kterých se podílí +Robin Hronek  . Vedle práce vedoucíhoi osobního oddělení, správce sítě a webmastera pro společnost +PCA Praha  včetně funkce pokusného králíka u pilotního projektu +Robinhelp  se pčidává i vznikající komunita příznivců jeho hudební tvorby, známá jako +Hudba Robina Hronka - RHMUSIC.ORG  , nebo Rhmusic.org Czech Fanclub, či RHMUSIC.ORG International Fanclub, která je zajímavá tím, že díky nové technologii, jakou je program Renoise 2.8.0 a různé virtuální hudební nástroje, přibližuje se kvalitou zpracování a provedení hudebních děl  k úrovni dosasžené v komunitě lidí, která je známá jako organizace +BATRADIS  , ke které patříme i my s organizací +PCA Praha , projhektem +Robinhelp  a komunitou nejbližších přátel Robina Hronka, které hrozilo díky neúspěchu  našich sociologixckých projektů vyloučení z organizace +BATRADIS , k čemuž jsme měli připravwený náhradní nouzový plán, spočívající v založení vlastní organizace s názvem Robin Hronek Enterprises - RHE. Tento plán je naštěstí odsunut do pozadí, avšak je připraven k použití.

Je vwelice důležité pero náš projekt spolu s celou společností +PCA Praha , že celý +BATRADIS  hodlá pomáhat, což se projevuje propojením všeho, na čem +Robin Hronek  pracuje. Jeho hudba může pomoci získat právo na vyjímečné chování, bude-li široká veřerjnost s její prezentací zacházet jako s prezentací již slavných a proslavených hudebníků, což na sociálních sítích znamená projevovat že se nám daný přísdpěvcek líbí, kliknutím na palec nahoru na Facebooku, či u videí na YouTube, a u stránek na Google+ě to znamená hodně klikat na tlačítko "+1". V obou případech je třeba stránky, nebo příspěvky sdílet a přidávat komentáře. V případě našich stránek to platí také, ale tam půjde spíše o diskusi k danému příspěvku formou komentářů.

Výsledným efektem by měla být skutečnost, že bude ženami o dost lépe přijímáno plnění neobvyklých požadavků, takže by jim mělo o dost méně vbadit, že po nich chce +Robin Hronek  nosit na zádech, nebo vedle  tohoto ztkoušení jej vzít na koně také požadavek o zahájení případného sexuálního soužití o něco dříve, než by bylo za běžných okolností ženám příjemné. U rozjezdu projektu +Robinhelp n tu navíc máme požadavky na pomoc v domácnosti. To vše hodláme odměňovat, o čemž v rámci motivační kampaně natáčí +Robin Hronek  různá videa a vysílá hangouty na kanále společnosti  +PCA Praha  na YouTube.

Záznam takového hangoutu si tady můžeme pustit, abyste se dozvěděli přímo od Robina Hronka jak to bude celé vypadat. Prý se mají dávat i tabklety, alew řeč je hlavně oi smartphonech s Androidem, které se dávají už za natočení videa, které má ukazovat že nošední chlapa na zádech od ženské je samozřejmost. Chromebooky nebudou.
Uvažuje se ale o posezení se seminářem o naší společnosti a naščem projektu s pohoštěním zadarmo během semináře. Potom včetně zamýšleného náboru zájemkyň, kterým má seminář končit, bude volná zábava. Uvidíme jak to vyjde, ale díky tomuto scénáři se omlouváme za neformální oblečerní Robina Hronka, který díky tomu, nebude mít na sobě předpisově společenské kalhoty, košili s kravatou a sako, aby si to nepomačkal.

Hovoří se tu také o pomoci sponzorské a organizační, kdy lze náš projekt sponzorovat třeba tak, že pošlete Robinu Hronkovi nějaké peníze na jeho účet - 0653-941-123/0800, nebo na nějakých akcích dáte drobné do klobouku, nebo nějaké krabičky, či jiné nádoby, kterou na to použijeme. Objednávejte a kupujte si hudbu Robina Hronka,k nebo odkupte nájměty příběhů o Plasma Monsters.


Člýánek o videu s nabídkou toho, co se bude dávat jako služební telefon včetně toho videa, to si necháme nejspíše na příště Jisté je že je to velice důležité.

Žádné komentáře:

Okomentovat