středa 26. března 2014

FOTO HORA Recenze obchodu a zdroje mobilů

V rámci speciální propagační kampaně, která bxyla letos v březnu 2014 zahájena z důvodu nutnosti rozjet činnost společnosti +PCA Praha  včetněm projektu +Robinhelp , chtěli bychom Vás informovbat o jednom oblíbeném obchodě Robina Hronka s názvem Foto Hora. Jde o obchod s fotografickou technikou a službami týkajícími se fotografování a zpracování videa a fotografií, ale prodávají se tam také mobilní telefony a příslušenství.  Více informací na http://mobilyfoto.cz . Mohlo by jít o reklamu, avšqak  kromě výhiod, neskrýváme nevýhody, takže jde nikoli o reklamu, ale o recenzi, kterou hodláme doplnit i krátkým videem, které +Robin Hronek  natočil za účelem této recenze, a které najdete na našem kanále na YouTube.

Tento obchoed hodláme používat k požizování mobilních telefonů z důvodů velice příznivých cen. Dá se tak sehnat dobrý telefon za málo peněz i bez nutnosti sponzorování naší činniosti, ale i tak uvítáme dary na účtu 0653-941-123/0800. Děkujeme. Nízké ceny však přinášejí někdy dosti podstatnou nevýhodu, a to že se na vybraný telefon někdy dlouho čeká. Pokud se jej nepodaří levně sehnat, aby jej šlo levně koupit, může zlobit dodavazel, nebo nějaká zásilková služba, onemocní řidič apod.  Platí to občas i o opravách.

Stojí to ale zato a když se člověk dočká, tak má opravdu kolikkrát velice dobrý telefon, za který by jinde zaplatil i dvojnásobek. Pokud tedy dojde k použití tohoto obchosdu za naším účelem, který je uveden na výše uvedeném videu, omlouváme se za dlouhé čekání. Přístroje se budou kupovat jednotlivě pro každou zájemkyni o spolupráci s naší organizací a pokud byste si sami chtěli něco pořídit, najdete tento obchod nejen na výše uvedeném webu, ale i pomocí služby Yelp na adrese http://www.yelp.cz/biz/foto-hora-prague?hrid=mAyCAugzcugWqkM7yllzsg#src:self , nebo pomocí aplikace Yelp ve vašem smartphonu. Aplikace je alespoň pro Android zdarma, ale u systému iOS a Windows Phone by to tak mělo být také, ale nejsme si jistí. Můžete nám to kdyžtak dát do komentářů. Děkujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat