čtvrtek 27. března 2014

Otevřený dopis pro české ženy

Vzpomínáte si, jak jsme vás informovali o návštěvách z Holandska a Dánska? Budou ještě další takové návštěvy, které mají dokázat, že to funguje. Jedná se nyní o iniciativu nizozemského páru, který byl u nás v Praze, a stejně jako oba dánské páry Vás prostřednictvím našich stránek na Facebooku a Google+ pozdravili a požádaly naše české ženy, aby si z nich vzaly příklad.

Tady máme pro Vás trochu obšírnější vetzi toho pozdravu, a doufáme, že  to zabere a dokážete opřekousnout i požadavek o nošení na zádech, který je používán jako test branné zdatniosti, který je potřeba na našem webu předvést na videu, že to není nic neproveditelného. Všude to jde, jen u nás ne.

Abyste tomu rozuměšli, tak Vám originál přeložíme. Jde o to, aby to bylo autentické. Než se do toho dáme, chceme Vás upozornit že to na našem blogu a sociálních sítích může být víckrát, podle toho, kdo se k tomu přidá, ale holansakým dopisem to začne.

Slovo nyní mají August wan Delfermann a Katrin wan Baastenberg?
-----------------------------------------------------------------------------
Geachte collega's van de Tsjechische Republiek,

Mijn naam is Katrin wan Baastenberg en ik kwam met een vriend in Praag. Naam van mijn vriend is augustus wan Delfermann elkaar en gaf ons onze vrienden, de collega's die we u bezocht. Onze relatie met Augustus is het resultaat van een experiment waarbij mensen het project Robinhelp waarin werken, die u hebt bezocht.

Mijn vriend augustus wordt op dezelfde wijze getroffen als Robin Hronek, waarvan we weten dat je. Hoewel iets beter zien en te doen problemen met de motoriek niet hebben, maar slecht sociaal ingedeeld, het is zeer goed opgeleid en een groot voordeel voor onze Robinhelp Nederlandse versie van het project was dat we vrienden waren van school. Augustus Ik begeleid wiskunde, natuurkunde en scheikunde, en ik ben op school was vrij dom.

Net als u, in eerste instantie begreep ik niet veel van wat er werkelijk augustus doet en waarom hij wil van vrouwen, om te worden gedragen op de rug, dat is wat er met mij gebeurd. Ik werd zo in de organisatie, die heet Allied Social Services, is een internationale, voor u heet PCA Praha  Ik wil graag de Tsjechische vrouwen vragen om een ​​voorbeeld te nemen van mij.

Ik , samen met augustus zijn we van plan om te werken met onze nieuwe Tsjechische vrienden die zijn collega's van Robin Hronek omdat mijn soort van augustus is ook zijn collega , We hebben echt je leuk vond in Praag en we zouden terugkomen om te zien . Daarom schrijf uw vrouwen bang voor de organisatie waarvoor u Hronek Robin werkt zo goed als werken voor augustus soortgelijke organisatie hier in Utrecht samen met zijn andere , niet alleen in Nederland, maar overal in de wereld.

Zo zullen we contact opnemen met onze collega's over de hele wereld om deze brief samen met een verzoek om het voorbeeld van de vrouwen die metgezellen collega's van Robin Hronek in het werken voor een internationale liefdadigheidsorganisatie Allied Sociale Diensten en soortgelijke organisaties die de zorg voor gehandicapte burgers uit te breiden werd volgen van zorg in de vorm van partnerschap. Stellen ontstaan ​​door dergelijke inspanningen als uw Robinhelp wordt verzonden naar Praag te bezoeken en een soortgelijke brief , die ik schrijf , bijvoorbeeld schrijven .

Dank u voor uw doordachte lezen en samenwerking, mijn excuses dat deze brief niet zegt wan augustus Delfermann persoonlijk omdat hij niet veel met mensen te communiceren, en ik wens u geluk en succes.

Hoogachtend,

Katrin wan Baastenberg en  August wan Delfermann




Milé kolegyně z české republiky,

Jmenuji se Katrin wan Baastenberg a přijela jsem se svým přítelem do Prahy. Můj přítel se jmenuje August wan Delfermann a dohromady nás dal naši přátelé, jejichž kolegy jsme navštívili u Vás. Náš vztah s Augustem je výsledkem experimentu, jakým je projekt Robinhelp, na kterém pracují lidé, které jsme u Vás navštívili.

Můj přítel August je podobně postižený jako Robin Hronek, kterého jsme u Vás poznali. Sice o něco lépe vidí a nemá potíže s motorikou, ale špatně se sociálně zařazuje, je velice vzdělaný a velkou výhodu pro naší holandskou verzi projektu Robinhelp bylo, že jsme byli kamarádi ze školy. August mne doučoval matematiku, fyziku a chemii, na což jsem ve škole byla dost natvrdlá.

Stejně jako Vy, jsem nejdříve moc nechápala, co vlastně August dělá a proč chce od žen, aby jej nosily na zádech, což se stalo i mně. Dostala jsem se tak do organizace, která se jmenuje Allied Social Services, je mezinárodní, akorát u Vás se jmenuje PCA Praha. Chtěla bych požádat české ženy, aby si ze mně vzaly příklad.

Já spolu  s Augustem hodláme spolupracovat s našimi novými českými přáteli, kteří jsou kolegové Robina Hronka, protože můj druh August je také jeho kolega, Moc se nám u Vás v Praze líbilo a rádi bychom se zase přijeli podívat. Proto píšeme Vaším ženám, aby se nebáli organizace, pro kterou Robin Hronek  u Vás pracuje, stejně jako August pracuje pro podobnou organizaci u nás v Utrechtu spolu s dalšími nejen v Holandsku, ale všude ve světě. 

Budeme tedy kontaktovat naše kolegy po celém světě, aby se přidali k tomuto dopisu se žádostí o následování příkladu žen, které se staly družkami kolegů Robina Hronka v oblasti práce  pro mezinárodní charitativní organizaci Allied Social Services a podobné organizace, které péči o zdravotně postižené spoluobčany rozšiřují o péči formou partnerského soužití. Páry  vzniklé pomocí podobných pokusů, jako je Váš Robinhelp, budou poslány na návštěvu Prahy a  mají napsat podobný dopis, jaký píši na příklad já.

Děkuji za pozorné přečtení a spolupráci, omlouvám se že tento dopis nepíše August wan Delfermann osobně, protože on moc s lidmi nekomunikuje, a přeji hodně štěstí a úspěchů.

S přátelským pozdravem 

Katrin wan Baastenberg a August wan Delfermann
-------------------------------------------------------------------------------------
My také děkujeme za pozornost.



Žádné komentáře:

Okomentovat