pondělí 10. března 2014

Rozhovor s nizopzemským párem

Rádi bycjom Vám přinesli zcela exkluzivní článek o projektu +Robinhelp společnosti +PCA Praha  o návštěšvě Augusta wan Delfermanna a Katrin wan Baastenbergové. kiteří k nám přijeli na návětěvu z nizozemského Utrechtu. Podle zprávy zž pobočky organizace +BATRADIS  v Holandasku jde o jeden z mnoha tamních pokusů o Robinhelp, a než se pustíme do toho rozhovoru, chceme Vám o tomto párču něco říci , co jsme zjistili z tiskové zprávy na našem intranetu na asservices.batradis.nl:

August wan Delfermann, narozen 12.2. 1977 v Rotterdamu a od 20 let žijící v Utrechtu patří mezi dobře se ve škole učící muže, takže s vyznamenáním vystudoval  infoermatilu na místní univerzitě. Pracuje jako správce sítě  v jedné advoklátní kanceláři. S lidmi moc nekomunikuje, je poněkud uzavřený a děvčata a ženy se s ním maximálně jen kamarádily. August wan Delfermann má totiž na muže příliš drobnou postavu. měří pouze 167 cm a váží okolo 60 Kg. Většina dívek ve škole byla pro něj příliš vysoká, opřesto  je  ale pro ženy společensky zábavný, nicméně nic vážnějšího z jakéhokoli přátelaství nebylo.

Protože naši nizozemští kolegové mají své lidi u něj v práci, z nichž někteří byli jeho spolužáky, zjistili jsme od tzěch spolužáků, že se o přestávkách také nechal někdy nosit na zádech i od dívek, protože to prý byla větší legrace, stal se vedoucím osobního oddělení pobočky Allied Social Services v Utrechtu. Jakmile  se nizozemím začal šířit úspěch projektu Robinhelp, dorazilo to i do Utrechtu, kde se jeho družkou stala Katrin wan Baastenberg.

Katrin wan Baastenberg narozena 27.4.1975 je jedna z dívek, kterou poznal jako  pracovník osobního oddělení ASS v Utrechtu, o které nám sám řekl že jí zná z univerzity. Tehdy to byxla zvídavá dívka budící dojem velice vtipné dívky, protože se často zasmál, když něco říkala třeba i při zloušení a tak. Proto se mu asi na tu práci ozvala. Jelikož vyhrála  soutěž projektu Robinhelp, kterému by šlo u něj říkat asi Augusthelp, každopádně je jšho družka, i když to vypadá divně jako trpaslík a žirafa.

Jedná se totiž asi o 180 cm vysokou dívku, která je  velice štíhlá. +Robin Hronek  říká, že když jí uviděl, vzpoměl si na jednu spolužačku ze školy na vyšehradě, která se jmenovala Simona H. ale na rozdíl od ní nemá Katrin wan Baastenberg modřinu na čele i když je učesaná stejně a místo hnědých očí má oči zelené.  Z rozhovoru, který bude teprve následovat bychom ještě mohli předewslat, žwe  před odjezdem na oslavu příjezdu této návštěvy  jí stačil Robin Hronek požádat, aby ho zkusila nosit na zádech a prý se jí to obstojně podařilo. Dodala také že svcého druha Augusta umí vzít na koně i na ramena, čímž ho prý přči jeho pohovoru s ní velice přerkvapila. To nám také po večeři předvedla, ale Robina Hronka na ramenou neuzvedne. To zkoušela když s ní +Robin Hronek  tancoval. Nejzajímavější ale je ten rozhovor:

Na otázku proč vyhrála Katrin wan Baastenberg, nám August wan Delfermann odpověděl, že mu tato dívka připadala ze všech soutěžících nejvtipnější, byla s ní největší legrace a o dost věcech se s ní dalo povídat. Podobně mluvila ta Katrin o Augustovi.

Hoedněš nás také zajímalo, jestli nemá někdy Katrin Augusta dost a nezařídí aby se o něj občas starala nějaká její kolegyně z Allied Social Services, nebo kamarádka a tak. Oba nám řekli že zatím jenom jednou asi na jdno odpoledne, kdy musela Katrin dopráce a August měl chřipku a zrovna potřeboval, abyx mu někdo vyzvedl léky v době, kryjící se s tou Katrininou prací. Péče o jiného muže to nebyla. Byla to její občanská práce zdravotní sestry v lékařské ordinaci pobíž bysliště Augusta wan Delfermanna.

Ostatní otázky byly zdvořilostní jako: Jak se jim líbí Praha a jak se jim spolu žije, což jsou věci, na které se obvykle odpovídá kladně a na další otázky nebyl čas. Možná bychom se jich potom mohli zeptat, jak se jim líbyla jednotlivá pracoviště a pracovní výsledky a co by nám poradili jako zlepšovací návrh, ale to až aasitak za týden, kdy se budou vracet domů.

Žádné komentáře:

Okomentovat