neděle 18. května 2014

Jaká je praktická realizace Projektu Robinhelp

Vedle pravidelných ponděšlních porad týmu projektu +Robinhelp , který je známý také pod označením "Divize Robinhelp" společnosti +PCA Praha , řeší některé věci +Robin Hronek  také v hospodě u piva s některými kamarády. Nejvíce s jedním, který je do projektu +Robinhelp  dosti zasvěcený a dokonce zkoušel spolupracovat, ale nejsme si jistí, zda jej můžeme jmenovat, tak  místo toho uv edeme jen informaci o tom, že tento kamarád Robina Hronka je zasvěcešn i do skutečnosti o tom, odkud je organizace +BATRADIS  spolu se společností +PCA Praha  včetně dalších společností jako je ECF, HELLOS Electronic a XCO. Prozradit bychom mohli, že je naše činnost součástí jednoho velkého humanitárně sociologicko technologického programu, který představuje revoluci v oblasti rozvoje lidské společnosti ve všech směrech.

Tématem tohoto článku má být praktická realizace naší činnosti, což je téma, které nám na našem webu, blogu a sociálních sítích chybí a je výsdledkem právě posledního posezení u piva s tím kamarádem. Jde o to, že +Robin Hronek nemůže žít ze vzduchu a nějaká ta orfanizace, jakou je na příklad našeho projektu +PCA Praha  už vůbec ne, a to ani v případě že by perojekt +Robinhelp  končil u soužití Robina Hronka s nějakou ženou odpovídající svými vlastnostmi představě Robina Hronka o iderální družce pro něj, případně jeho kolegyním, pracujícím na našem projektu. Vzorem nám může být organizace +BATRADIS , i když abychom mohli úplně vše podrobně rozebrat, museli bychom perozradit její původ, díky kterému by to jen tak ze vzduchu žít mohlo, ale podobné vzory organizací, které jsou neziskové, najdeme všude kolem sebe. Můžeme mezi ně počítat i sekty a náboženské společnosti, kde se velké finanční náklady na konání akcí, chodu organizace a na její činnost, řeší sbírkami, nebo příspěvky od jejích členů. +BATRADIS  funguje podobně, i když nejde o náboženskou společnost, ale spíše o multioborovou mezinárodní vědeckotechnologickou organizaci, kde něškteré věci pocházejí z místa jejího původu, které nehodláme prozrazovat, ale můžeme pouze naznačit že jde o technologie a zařízení, které běžná věda ještě nezná, prortože nebyly vynalezeny, nebo objeveny. Hledají se k tomu alternativy, které jsou někdy drahé, takže se na ně pracovníci té organizace složí. Patříme tam i my.

Aby to fungovalo v praxi, je potřeba aby měl +Robin Hronek  nějaképřátele mezi Vámi, které by mohl do všeho zasvbětit, aniž by si z něj dělali legraci, měli ho za blázna a i když si myslí, že si to vymýšlí, měli by se postarat o to, aby to fungovalo i v podobě, v jaké to on napíše. 2, nebo 3 lidi mimo jeho příbuzenstvo je málo k ozrcadlení ekonomických praktik financování činnosti orgasnizace +BATRADIS , nebo použít prakltiky získávání prostředků IT společností, zabývající se vývojem volně šiřitelného software, kam patří napúř. tvůrci linuxových distribucí.

Společnost +PCA Praha  navíc hledá sponzory, kde se o dary stará +Robin Hronek  jehož účet v bance je použit k přijímání darů. Jeho číslo je 0653-941-123/0800. Čím větší budeš komunita vhodných spolupracovníků, tém menší příspěvky v případě složení se na něšjakou akci, nákup vybavení, vývoj a pořízení IT bude stačit. V nabídce společnosti +PCA Praha  budou i placené služby, které budou mít zdarma jen její pracovníci, nebo u speciálních služeb, ke kterým vede projekt +Robinhelp u mužských uzákazníků, kteří nejsou držiteli průkazu ZTP a ZTP/P, nebo lékažského  posudku, potvrzujícího psychiatrický nález nějaké sexuální deviace, nebo duševní poruchy, která způsobuje pro ženy nepříjemné chování. Znamená to, že pokud je nějaký chlap dsobytek, ale nemá na to papíry zaplatí si nějaké speciální služby sám. Z toho si ta ošetřovaztelka něco nechá, a zbytek toho, co vydělá se sdá na plat, daně, sociální a zdravotní pojištění a pokud ještě něco zbyde, dá se to na chod organizace.

Vítáno je u těchto přátel také jejich vlastní podnikání, kde mohou sponzorsky vypomoci buďto penězy, nebo poskytnutím nějakých produktů svého podnikání pro nás zdarma. Naše marketingové oddělení to zahrne do motivačních kampaní pro zisk pracovnic, které je vedeno někým z těch, které je třeba napodobit.

Co je k tomu potřeba? Hlavně dobré srdce a dobrý charakter, jako u věštšiny našich pracovníků, kteří jsou podle jména z anglicky mluvících zemí. I naši potencionální zákazníci mohou být mnašimi spolupracovníky a kolegy Robina Hronka na příklad i v jeho situaci ohledně hledání partnerky a komunikace s lidmi. Mají-li šikové ruce a dobrý zrak, ale  těžko hledají práci, mohou uplatnít své vědomosti, schopnosti v IT a elektrotechnice vůbec k sestavování a zprovozňování počítačů.

Aby nedocházelo k problémům s rozšiřováním software ilegální cestou, hodláme upřednostnit operační systém Linux před systémem Windows, z čehož  by alespoň podle praktického vyzkoušení Robinem Hronkem mohlo nejlépe fungovat Ubuntu. Ještě úspornější na výkon hardware a tudíž i na peníze by mohlo také dobře fungovat Manjaro, nebo jiná linuxová distribuce, postavená na Arch Linuxu. Vyzkoušet lze i jiné Linuxy. Pokud to někdo umí, může vytvořit vkastní grafické uživatelské rozhraní  pro kancwelářskou práci u +PCA Praha  u nějakého Linuxu, díky čemuž bude počítač v kanceláři, která může být doma, nebo v administraticvní budověš, sloužit jenom k té práci, která je potřeba a ne na soukeromé účely, nebo na hraní her. Počítáme s tím, že V České republice, ale i ve světě, nemá nikdo tak dobrý charakter, aby byl ochoten dávat peníze na věci, které jde velmi těžko prosadit, a i když je mimo ČR trochu ledpší situace, valná většina počítačů pro naše účely ani nebude mít na hry dostatečný výkon. Kancelářská práce a velmi hrubý  základ práce s multimédii se zvládne na sestavě, která i před 5 až 8 lety stála kolem 6 000 Kč bez operačního systému, myši, klávesnice a monitoru.  Ploché LCD Monitory se již nějakou dobu vyrábějí a prodávají, takže aby to nějak vypadalo, dá se k tomu sehnad starší LCD Monitor, myš a klávesnice nová a jako OS Linux. S trochou hladu to může +Robin Hronek  v opřípadě nutnosti v počtu 1 kusu pro zájemkyni o spolupráci obstarat sám.

Takto by to asi mělo fungovat.


Žádné komentáře:

Okomentovat