čtvrtek 8. května 2014

Ukázka polské verze projektu Robinhelp

Dnes ve 14 hodin uvítal tým projektu +Robinhelp  v čele s Marií Smaulovou další ukázku toho, že Robinhelp funguje, ve formě pýru, kdy je žena vyšší než muž, protože se ten muž v páru s vysokou ženou cítí lépe. Tentokrát je to pár z Polska. Konkrétně jsme na letišti Václava Havkla přivítali Voiczecha Tomczaka s partnerkou, získanou projektem Robinhelp - Kristinou Polanskou. Pár přijel z Katovicx, kde jsme byli na akci, která dala tento pár dohromady. Jako pověřovací listinu, nám přivezl pan Voiczech Tomczak dopis od  člověška, který má na stzarosti hlavní pobočku Allied Social Services, kterým je Przemislaw Priwollski.

Oproti minulým návštěvám, které přijely obvykle večer, nebo hodně pozdě odpoledne, přijela tato návštěšvqa v podstatě v čase oběda, takže jusme zahájili program pro polskou delegaci v Praze slavnostním uvítacím obědem. Konečně je opět hezké počasí, takže zahájíme program prohlídkou historických částí Prahy a večer bude slavnostní recepce s večeří dohromady.

Program cwelé akce bude podobný návštěvám, které tu byly dříve, což bude znamenat návštěvu jednotlivých pracovišť projektu +Robinhelp  a +PCA Praha , počínaje generálním ředitelstvím, osobním oddělením, řediteklstvím projektu +Robinhelp , přes pracoviště vývojářů a návštěvu datových center na závěr. Mezi tím se dozvíme, jak se tomuto projektu a z něj vyplývajíciích služeb daří v Polsku. Bohužel nepřijel Przemislawe Priwollski, který by byl k tomuto účelui asi nejpovolanější osobou, ale  možná se s ním setkáme na další mezinárodní konferenci Allied Social Services, která se každoročně koná ve Stockholmu, a jen v loni byla vyjímečně v Goeteborgu. Vypadá to tam dobře, pokud jde o konverzaci u oběda.

Zítra začnou návětěvy pracovišť a večer bude večeře s diskotékou. Další informace Vám přineseme na našich dtránkách na Facebooku a Google+, případně v dalších článcích na tomto blogu.

Žádné komentáře:

Okomentovat