středa 4. června 2014

Otevřený dopis pro české ženy z Maďarska

V rámci propagační kampaně, zahájené 1.3. 2014, jsme tu měli na návštěvě ukázkový pár z Maďarska, který je výsledkem tamního pokusu o projekt +Robinhelp . Byl to Istvan Konlosi a Irma Nagihasi, která je také vyšší než omn a moc se jim u nás líbilo. Opěšt tui máme od nich dopis pro české ženy, aby si vzaly z Irmy příklad. Jako vždy tu bude v originále, který Váím přeložíme, protože nevíme, jestli umíte maďarsky.¨
---------------------------------------------------

Kedves és tisztelt cseh nők!

A nevem Irma Nagihasi, és azért jöttem, hogy Prága élettársa nevű István Konlosi. Együtt egyesült a kísérlet magyarországi ágazati szervezetet BATRADIS, ami hasonló Robinhelp projekt kísérleti projekt a PCA Prágában. Szeretném, ha a csapat dolgozott ezen a projekten, köszönöm a meghívást, hogy Prága és remélem, hogy a látogatás segít legközelebbi kollégái Robina Hronek meggyőzni magát, hogy ez működik.

Itt Magyarországon van egy hasonló szervezet, ahol István működik, és teszi sdamí, amit a Robin Hronek. Mint te, ez egy jótékonysági szervezet égisze alatt BATRADIS, hogy a küldetést egy élettársa Istvan Konlosiho megtalált. Ez tro szórakoztató és érdemes, hogy másképp viselkednek, mint régen, akkor prortože akár ingyenes lakhatást.

A munkatársa Robin Hronek találkoztunk a rendezvényen, ahol meghívták, valamint egy csapat projekt Robinhelp, így volt alkalmam veled Prágában diskutrovat arról, hogy miért nem lehet. Szerint Meihu véleménye, de én már megváltozott, nem azért, mert a nők nem kényelmes kezelni őket tárgyak és arra kényszeríti őket, hogy együttélés Muiža unlikeable, de rájöttem, hogy ez púřekonat ha a fióktelep szervezet BATRADIS jobb eredményeket. Ez is azt a nézetet, amely rendelkezik István.

Mellett a történelmi emlékek Prágában, meglátogattuk a munkahely a PCA Praha Robinhelp a projektet, és úgy érezzük, hogy néhány, a berendezés szükségtelen vagy drága, így aztán nem lehet megszervezni egy esemény, amely kiérdemelte Robin Hronek partner, aki megbirkózik a legjobban az összes versenyt feladatokat.

Még így is, szeretném kérni a cseh nők, hogy egy példát tőlem, és igyekezett nem szórakozás.

Köszönöm

Irma Nagihasi


Milé a vážené české ženy!

Jmenuji se Irma Nagihasi a přijela jsem do Prahy se svým druhem, který se jmenuje Istvan Konlosi. Dohromady nás spojil experiment naší maďarské pobočky organizace BATRADIS, který je podobný projektu Robinhelp, který je pilotním projektem společnosti PCA Praha. Chtěla bych týmu, který na tomto projektu pracuje poděkovat za pozvání do Prahy a doufám, že naše návštěva u Vás pomůže nejbližším kolegům Robina Hronka Vás přesvědčit o tom, že to funguje.

U nás v Maďarsku máme podobnou organizaci, kde Istvan pracuje, a dělá to sdamí, co Váš Robin Hronek. Stejně jako u Vás,  jde o charitativní organizaci pod záštitou organizace BATRADIS, která v rámci hledání životní družky pro Istvana Konlosiho našla mne. Bylo tro zábavné a vyplatilo se mi chovat se jinak, než jak jsem zvyklá, prortože máme dokonce i bydlení zadarmo.

Vašeho spolupracovníka Robina Hronka jsme poznali na té akci, kam byl pozván spolu s týmem projektu Robinhelp, takže jsme měli možnost u Vás v Praze diskutrovat o tom, proč Vám to nejde. Podle méího názoru, který jsem ale změnila, to nejde proto, že není ženám příjemné, zacházet s nimi jako s věcmi a navíc je nutit do soužití s nesympatickým muižem, ale přišla jsem na to, že se to dá púřekonat, pokud by Vaše pobočka organizace BATRADIS lépe hospodařila. To je také názor, jaký Istvan zastává.

Vedle historických památek v Praze jsme navštívili pracoviště společnosti PCA Praha a projektu Robinhelp, a máme pocit že některé vybavení je zbytečné, nebo drahé, takže potom nelze uspořádat takovou akci, na které by jistě i Robin Hronek získal partnerku, která by zvládla nejlépe všechny soutěžní úkoly.

I tak bych ráda požádala české ženy, aby si ze mne vzaly příklad, a zkusily to i bez zábavy okolo.

Děkuji

Irma Nagihasi

-------------------------------------
Doplnit bychom mohli, že zábava byla během jejich návštěvy v Praze, což byla páteční diskotéka a naše maďarské kolegy upozorňujeme, že vše co máme, bohužel potřebujeme, nehledě na to, že opravdu speciální zařízení jsme nikde nekoupili, ale bylo nám dodáno  z domova většiny našich spolupracovníků ze zahraničí.

Žádné komentáře:

Okomentovat