čtvrtek 12. června 2014

Otevřený dopis pro české ženy z Norska

Naši norští kolegové zkoušeli Robinhelp v Norsku, kde jsme se zúčastnili výběrové soutěžní seznamovací akce, která se konala přímo v Oslu. Hledaslas se družka pro jednoho knihovníka z Osla, který je na tom podobně jako +Robin Hronek  včetně požadavků na ženy, kterým je jistý LarsMagnuson (čti Lars Magnusen). Jeho družkou, která splňnuje jeho požadavky je jiszá Helena Albertstrem. Máme tu pro Vásd otevřený dopis, který zde bude jak v originále - nedy norsky s českým přerkladem:
-----------------------------------------------

Hilsener tsjekkiske kvinner

Mitt navn er Helena Albertsrem og jeg ble en partner av en bibliotekar som heter Lars Magnuson. Du vil ikke finne det merkelig, fordi jeg er høyere enn ham, men vår sameksistens er resultatet av et forsøk som heter Robinhelp, som vi tok fra utforming av våre tsjekkiske kolleger og leter etter en make Robin Hronek, som vi hadde gleden av å bli kjent med vårt arrangement i Oslo, hvor jeg bor sammen med Lars.

Vi ville være fornøyd hvis våre prosjektteam Robinhelp også invitert til Praha. Vi beklager at vi må skrive dette brevet kom så sent. Årsakene er tekniske problemer med datasentre i Nord-Europa, der prosjektet har utvidet tjenester internasjonal veldedig organisasjon, kalt allierte sosiale tjenester i Praha, men det er tydeligvis PCA Praha.

Lars allerede har ca to år, og vi lever lykkelig i totalt. Derfor, det gjorde oss glade, vi besøkte Praha og i stand til Vasda om emnet til å holde en pressekonferanse.

Håndtere uvanlige forespørsler jeg hadde ingen problemer, så jeg ønsker å spørre den tsjekkiske kvinner til å ta et eksempel fra meg. Det ville bety at uansett hvordan du ser ut, bør du oppføre seg til Robin Hronek som en følgesvenn inkludert konfidensialitet, som jeg gjorde for Lars Mangnuson.

Thank you

Helena Abertsrem Oslo


Zdravíme české ženy,

Jmenuji se Helena Albertsrem a stala jsem se partnerkou jednoho knihovníka, který se jmenuje Lars Magnuson. Bude Vám to připadat zvláštní, protože jsem vyšší než on, ale naše soužití je výsledkem pokusu s názvem Robinhelp, který jsme si vzali od projektu našich českých kolegů, kteří tak hledají družku pro Robina Hronka, kterého jsme měli tu čest poznat na naší akci v Oslu, kde s Larsem bydlíme.

Byli bychom rádi, kdyby nás tým projektu Robinhelp také pozval do Prahy. Omlouváme se, že jsme se k napsání tohoto dopisu dostali tak pozdě. Důvodem jsou technické potíže s datovými centry na severu Evropy, kde  tento projekt rozšířil služby mezinárodní charitativní organizace, která se jmenuje Allied Social Servicesm ale v Praze je to prý PCA Praha.

S Larsem již jsme asi 2 roky a žijeme celkem šťastně. Proto by nám udělalo radost, kdybychom navštívili Prahu a mohli pro Vásd na toto téma uspořádat tiskovou konferenci.

Zvládnout neobvyklé požadavky mi nedělalo žádné potíže, čímž bych chtěla požádat české ženy, aby si ze mně vzaly příklad. Znamenalo by to, že bez ohledu na to, jak vypadáte, byste se u Vás chovaly k Robinu Hronkovi jako družka včetně důvěrností, stejně jako já k Larsu Mangnusonovi.

Děkuji

Helena Abertsrem Oslo
------------------------------------------------------------
Jakmile bude mít společnost +PCA Praha  nějakou poradu, kde půjde hlavně o divizi +Robinhelp , bude se o tom jednat a Larse Magnusona s Helenou Albertstremovou  možná časem pozveme.

Žádné komentáře:

Okomentovat