neděle 22. června 2014

Otevřený dopis pro české ženy z Řecka

Před dvěma lety v roce 2012 se konala podobná vývěrová akce na jaké jsme občas pozváni i v řecku. Tehdy jsme byli v Soluni, kde se také zkoušelo něco jako +Robinhelp . Zatím nwení známo, jestli nás navštíví Prahu tamní ukázkový pár, ale máme tu další dopuis pro české ženy s prosbou o napodobení a následování příkladu.

Dopis ale dorazil a my Vám ho přinášíme. Týká se páru ze Soluně, který tvoří jistý Kostas Alexandros a Helena Klimosferes. Podrobnou zprávu z naší delegace v Řecku najdete na https://sites.google.com/site/robinhelprobinhronek/robinhelp-ve-svete/vbrov-sout-v-ecku .Dopis napsala ta Helene Klimosferes a jako vždy pro maximální autenticitu je zde jak v originále, tak v českém přerkladu. Obsahem není nic jiného než představení se, pár slov o té akci a žádost o následování příkladui, ale i tak se na to podíváme:?
--------------------------------------------------------------

Γεια Τσεχίας γυναίκες.

Το όνομά μου είναι Ελένη Klimosferes και σας γράφω αυτό το γράμμα γιατί ήταν πριν από δύο χρόνια παρακολούθησε μια μάλλον ειδική εκδήλωση, όπου οι διοργανωτές έψαχναν για έναν εταίρο για ένα άτομο που ονομάζεται Κώστας Αλέξανδρος ζει στη Θεσσαλονίκη. Με αυτό έγινα εταίρο και μας κράτησε μέχρι σήμερα.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης κάλεσαν τους συναδέλφους τους από εσάς από την Τσεχική Δημοκρατία, όπου ήταν μια ομάδα PCA Πράγας, η οποία κάνει ένα παρόμοιο πρόγραμμα, όπως είμαστε, και να πω ότι Robinhelp. Προφανώς καλούν τα ζευγάρια από το εξωτερικό, δημιούργησε αυτό το έργο για να δείξει ότι λειτουργεί. Ως απόδειξη ότι λειτουργεί καλά στην Ελλάδα, θα ήθελα να μας καλέσει, επίσης, στην Πράγα. Ίσως βγαίνει ποτέ.

Είδος μου - Αλέξανδρος Κώστας έχει με τον συνάδελφό σας, τον οποίο συναντήσαμε το 2012 σε μια επίσκεψη με την ομάδα από την Πράγα στην Τσεχική Δημοκρατία, η οποία ονομάζεται Robin Hronek. Ένας συνάδελφος του συντρόφου μου, επειδή εργάστηκε για μας για μια παρόμοια οργάνωση, η οποία κάνει το ίδιο πράγμα, αλλά και τις δύσκολες.

Δεν ξέρω για σας, αλλά προσωπικά κάνω σημαντικά πράγματα που ίσως διαφορετικά δεν θα κάνει, από τα οποία είπα να τη δοκιμή ενός άντρα για να φορέσει στην πλάτη σας και να ξεκινήσετε μια σεξουαλική συμβίωση πριν να είναι ευχάριστο για μένα. Εννοώ να είναι στην πρώτη συνάντηση. Εξαιτίας αυτού, θα μπορούσε κάλλιστα να επιβιώσουν οι διάφορες ταραχές ότι κατά τη διάρκεια αυτής φορά που ήρθα στην οργάνωση, όπου ο Κώστας εργάζεται στην Ελλάδα ξέσπασε λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης και δεν είναι ακόμα καλή.

Ως εκ τούτου, θα ήθελα οργανωμένη έτσι ώστε να με έκανε να πάρουμε ένα παράδειγμα και να συμπεριφέρονται όπως εγώ παρακαλώ.

Σας ευχαριστώ

Ελένη Κ.

Zdravím české ženy.

Jmenuji se Helene Klimosferes a píši tento dopis, protože jsem se před dvěma lety zůčastnila poněkud zvláštní akce, kde její pořadatelé hledali partnerku pro jednoho muže, který se jmenuje Kostas Alexandros, žijící v Soluni. Tou partnerkou jsem se stala já a vydrželo nám to až do dnes.

Pořadatelé akce pozvali své kolegy od Vás z České republiky, kdy šlo o tým ze společnosti PCA Praha, který dělá podobný projekt jako my, a říkají tomu Robinhelp. Prý zvou páry ze zahraničí, vytvořené tímto projektem, aby ukázali, že to funguje. Jako ukázka toho, že to funguje i v Řecku bych byla ráda, aby nás také pozvali do Prahy. Snad to někdy vyjde.

Můj druh - Kostas Alexandros má u Vás kolegu, kterého jsme v roce 2012 poznali na návštěvě té skupiny z Prahy u nás, který se jmenuje Robin Hronek. Kolegou mého partnera je proto, že u nás pracuje pro podobnou organizaci, kde dělá ty samé věci a také se těžko seznamuje.

Nevím jak Vám, ale mně osobně se vyplatilo dělat věci, které bych asi jinak nedělala, z nichž bych uvedla třeba zkoušení nosit chlapa na zádech a začít se sexuálním soužitím dříve, než je mi příjemné. Tím myslím třeba hned na první schůzce. Díky tomu jsem mohla dobře přežít různé nepokoje, které během té doby, co jsem se dostala do organizace, kde Kostas pracuje, v řecku vypukly díky špatné ekonomické situaci a stále to není dobré.

Proto bych Vás ráda pořádala, abyste si ze mne vzaly příklad a chovaly se prosím jako já.

Děkuji

Helene K.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Sami uvidíme, jak to půjdwe a rádi je u nás přivítáme.

Žádné komentáře:

Okomentovat