sobota 27. září 2014

Naše vzácná návštěva z Japonska

Nejprver bychom asi měšli vysvětlit, proč je tato návštěva z Japonska vzácná, a teprve potom o ní pohovořit. Takže: Tato návštěva je vzácnám proto, že newpředcházel otevřený dopis pro české ženy. Prý bylo moc práce, za což se nám omlouvají, a druhým důvodem je skutečnost, že tu nemáme muže, který potředbuje tímto způsoberm hledat družku, jakým je náš +Robinhelp , ale naopak tu máme ženu, která se stala družkou muže, který by jinak žádnou vážnější známost neměl. Rádi bychom Vám ji představili pomocí tohoto článku:

Z Japonska k nám dorszila slečna Mičiko Suzuki, která je dcerou generálního ředitele japonské pobočky organizace +BATRADIS , kterým je pan Tokojamo Suzuki jehož občanským zaměastnáním je funkce desigbového inženýra u společnosti SONY. Stejně jako on umí Mičiko trochu česky a přijela sem jako ukázkový pár japomského provedení projektu +Robinhelp se svým druhem, který se jmenuje Jasuhiro Nakamoto. Přijeli k nám z Tokoa a velice se omlouvají že nám předtím nenapsali ten dopius pro češské ženy, nebo nám jej neobstarali od jiných takto vytvořených párů, které vznikají po celém Japonsku a nejvíce toho je v důležitých měatech, jako je vedle Tokia také Kióto, Kobe, Okinava a dokonce i rekonstruovaná Hirošima, která ale nestojí úplně na místě té původní a je mnohem menší.

Protože má Jasuhiro potíže s mluvenou komunikací, mluvila s námi hlavně Mičiko, která o úspěššnosti Robinhelpu a Allied Social Services v Jasponsku bude mít v sobotu večer přednášku. Předem se omlouvá, že všechnyx potřebné materiály jsou zprostředkované, protože všichni zůčastnění lidé mají bohužel příliš mnoho práce, než aby si uděšlali čas na rozhovor formou videokonference, ale udwšlá vše co může, aby byla přednáška co nejpřínosnější.

Páteční setkání s našimi japonskými přáteli a kolegy ocenil hlavně +Robin Hronek , který se s rodinou Suzukoivých zná a přesvědčil nás že není problém pro ženu splnit i něco tak zvlěáštního, jako je se nechat od ní nosit na zádech i u drobných asiatek. V případě Mičiko Suzuki to tak úplně není, protože je urostlá a vysoká jako evropwslé a americké ženy, protožše tradiční japonská kuchyně je již nějaký čas na vedlejším místě a v oblibě jsou jídla mezinárodní po kterých se více roste, ale jde o další zemi, kde si mohou naše české ženy vzít příklad ze svých japomnských kolegyň, které nám tu dnes Mičiko reprezentuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat