sobota 13. prosince 2014

Zamyšlení nad rokem 2014 a předešlou dobou

Protože nemá společnost +PCA Praha vlastní blog, používá blog projektu +Robinhelp což nijak nevadí, protože je to její pilotní projekt. Blíží se nám konec roku a tak by bylo dobré zhodnotit všechny úspěchy a neúspěchy a seznámit Vás trochu více s histoerií společnosti +PCA Praha od začítku až do konce.

Nejen v pomalu končícím roce 2014, ale v celé naší historii náme více neúspěchů, než úspěchů, zato ale máme z těch úspěchů daleko větší radost. Vedle úspěchů, u kterých hraje klíčovou roli záštita naší společnosti organizací +BATRADIS, máme díky Robinu hronkovi nový web na adrese http://pcapraha.webnode.cz, stránku na Facebooku, stránku na Google+ a kanál na YouTube. Pokud jde o získávání fanoušků, nevedou si tyto prezenstace špatně, i když je potzřeba si i tady vypomoci službou AddMeFast.

Ostatní úspěchy souvisejí s činností organizace +BATRADIS , mezi kterými stojí za zmínku úspěchy s projektem +Robinhelp ve světě, což souvisí trochu i s historií našíé společnosti. Ostatní úspěchy se týkají prozrazování informací o tom, odkud pocházejí lidé, kteří ten Batradis založili a v rámci něj zakládají po světě pobočkyx společnosti Allied Social Services, což měl být případ i Prahy a celé České republiky, kde tomu tak bylo do roku 2006, kdy  se budoucí pražská pobočka přejmenovala na PCA Praha a její tým se spojil s týmem projektu Robinhelp. Úspěchem v roce 2014 bylo navázání kontaktu a aktivní spolupráce hlavně v oblasti technologiá ještě s další civilizací než je ta, která stojí za námi a všechny nejdůležitěujší osoby jsou z planety Albedor. Tou další civilizací jsou vyslanci z planety X-Reze, patřící ke galaxii Větrník. Celá pražská a tím pádem hlavní česká pobočka organizace +BATRADIS má oproti všem ostatním velké komunikační možnosti díky získání Gravitonového komunikátoru. Neúspěchy tedy vedly k jiným úspěchům.

Co se týká hisrtorie zavádění nového typu sociálních služeb pero zdravotně postižené, úspěšně absolvoval potřwebné zkoušky +Robin Hronek , díky kterému víme, že bez ohladu na název nějaké společnosti, která by to poskytovala, to lze v České republice provádět. Několik úspěchů několika žen ve zvládnutí testu branné zdatnosti tím, že se nechaly přemluvit Robinem Hronkem k tomu, aby jej zkoušely nosit na zádech, vede ke skutečnosti, že to půjde, nehledě na to že se to docela i povedlo, což zžnamená, že ho nějaká ta oslovená žena unesla.

Specialita toho požadavku na to nošení na zádech způsobila, žwe je Robin Hronek od této práce odrazován hlavně svojí matkou, u které by již více než třináctým rokem bylo potřeba aby byl vedlejším produkltem jakéhosi druhu branného náboru také nějaký více než přátelský vztah Robina Hronka s nějakou ženou, která ldyž je schopná jej unést na zádech, nebo jej vzít jakkoli na koně, že by byla schopná sebrat jweho matku ze země, pokud matka Robina Hronka uopadne, nebo spadne z postele. Zavolání záchranky a příjezd zíchranářů stojí 100 Kč a pobyt v nemocnici se může prodražit záměrným nevydáním potvrzení o zaplacení a následným vymáháním dluhu právní cestou ze strany nemocnice, který obvykle přersahuje naše finanční možnosti. Úspěch +PCA Praha vyjde Robina Hronka a další lidi v jeho situaci levněji, protože si budou zejména u péče formou soužitím sami zákazníci určovat pravidla dohodou s ošetřovatelkou, a nebudou se muset striktně podřžizovat pravidlům českého zdravotnictví. To může ušetčit spousz peněz, perotože mebude potřeba v nemocnicích, sanatoriích, domovech důchodců a podobných zažízeních zaměstnávat vedle lékařů a zdravotních sester ještě lapiduchy a zdravptný bratry (zdravotní sestry mužského pohlaví).

Na podzim roku 2013 došlo k incidentu s jednou kamarídkou Robina Hronka z toho důvodu, že úspěchy v tom testu branné zdatnosti nebylo možné nijak zdokumentovat, perotože je potřeba ukázat, že to jde zvládnout formou videa. Nyní to již možné je, ale nevyšlo to. +Robin Hronek nemá možnost se od své matky příliš vzdalovat, takže ta kamarádka, která vypadá že by to zvládla, byla neblíže po ruce.

Nyní je to tedy stále ve stádiu vývoje a očekávání toho, že to někdy vyjde. Přejme si, aby se tak stalo v roce 2015. Závisí to také na Vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat