úterý 13. ledna 2015

Brněnský pokus končí svatbou.

Stejně jako v Ostravě, bude svatba i v Brně. Na sídlišti v Králově poli si jistý Petr Kovařík mladší bude brát jistou Janu - prodavačku z místní samoobsluhy. Podívejme se nejprve na článek na blogu organizace +BATRADIS , jak probíhal pokus p +Robinhelp :

Tady je zpráva o tom, jak probíhal ten pokus. Dozvíme se tam s kým se pokus dělal, jak a proč.Dále tu máme pojednání o tom, jak se té Janě stavěl počítač. To může zajímat techniky a lidi, které by zajímalo, jaké počítače by se zajemkyním o spolupráci s námi stavěly. Aby to bylo kompletní, tak se ještě podíváme na zprovoznění bezplatné kabelové televize.

Svatba se bude konat v pátek v 11:30 v obřadní síni Obecnáho úřadu v Brně Králově poli a večer bude mít v restauraci, kde se Petr s Janou díky nám seznámili, koncert Marie Smaulová. Zmíněná restaurace je součást areálu kulturního centra královopolského sídliuště, kterým se za socialismu říkalo Kulurní dům. V tanečním sále, kde občas bývají diskotéky se ten koncert připravuje. Hudební a světelná technika se začne montovat ve čtvrtek.

Marie Smaulová měla původně mít tento koncert ve stylu zvukové a světelné show v hale Rondo. Bohužeů nemá česká pobočka organizace +BATRADIS dost peněz na pronájem uvedené haly, takže to bude takové komornější, nehledě na to, že jsme se to dotvěděli až nyní a i tak je to trochu šibeniční termín. Zorganizování přerdprodeje vstupenek tak odpadá a určitě by se celá hala vyprodat nestihla.

Svatební hostina, která časově bude zahrnovat jak oběd, tak večeři bude ve výše uvedené restauraci a slavnost bude vzhledem k vyhlášce o nočním klidu zakončena ve 21:30 ohňostrojem. Parčík okolo restaurace obsadí přátelé, provozující pouťové atrakce. Těšit se můžeme na autoderom, řetízkový kolotoč, malý dětrský kolotoč, Mixer basket a Létající labutě. Svatebčané se mohou během akce na těchto atrakcích vozit zdarma. Atrakce se začnou stavět zítra. Malé úpravy místa pro ně se provádějí už nyní.

Předem blahopřejeme a přejeme hodně štěstí.


Žádné komentáře:

Okomentovat