pondělí 23. února 2015

Slavnostní otevření PCA Slovakia v Bratiskavě

V tomto článku Vám s velikou radostí chceme velice slavnostně oznámit, že naše sesterská organizace PCA Slovakia začáná fungovat na rozdíl od naší +PCA Praha . Naši slovenští koleghové zkzkoušeli i +Robinhelp v Košicích a nyní i v Bratislavě. Tam totiž na sídlišti Petrželka žije další muž, který se cítí příliš zranitelný, takže má pocit že by se cítil lépe mít za družku ženu vyšší než je on sám. Obdivuje suverénně vystupující ženy a také chce po ženách, aby ho nosili na zádech, stejně jako náš +Robin Hronek. Mimo jeho košického kolegy a nás, navštívil Bratislavu akviziční koortdinátor splečnosti Interhelp Consulting, copž je společnost, pod kterou patří Allied Social Services v naší domovině a Personal Complex Assistance (PCA). Tím akvitičním koordinátorem je jistá Joan Carol Smithová, která přicestovala spolu s naší novou spolupracovnicí v Praze - Kate Sixtonovou, aby otevřela naší alovenskou odnož PCA Slocakia. Bratislavský kolega Rpbina Hronka se stává ředitelem společnosti PCA Slovakia s ponecháním pracovníka osobního oddělení.

Tímto ám všem oficiálně oznamujeme, že své slovenské kolegy slavnostně přivítáme do organizace Allied Social Services na mezinárodní konferenci ve Stockholmu, která se i letios má konat někdy začátkem Řijna.

Evidence v Bratislavě stejně jako v Košicích nedostačuje k tomu, aby posloužila k vytvoření datového centra, i když aplikace Harem 2015 je k dispozici ve slovenském jazyce, ale aby to našlo kontakty dle polohy je 5 záznamů málo. Třeba to pomůže vyřešit velká slavnostní akce, která trvala celý víkend.

Bratzislavské sídliště Petrželka se stalo dějištěm velké slavnostní akce s malou poutí a bohatým kulturním programem. Pouťová zábava, hlasitá hudba a různé pochutiny přivedly liodi a hlavně mladé dívky do takové nálady, že to pomohlo i s náborem. Bylo to jako kdekoli jinde na světě, kdy tato pouliční zábavná atmosféra rozjařila lidi, hlavně dívky k ochotnému nošení někoho na zádech a někdy i k udělání koně na ramena a i z časových a prostorových důvodů i orální sex na prvním rande šlo i zde realizovat. To může být poučné i pro nás, konkrétně externí pracovní tým kamarádů Robina Hronka z hiospody. Alkohol a moderní taneční hudba nahlas s nějakou legrací a zábavou v rámci možností udělá své.

O tom nás hlavně přesvědčil páteční a sobotní večer se světelnou a hudební show. V pátek to byl koncert Marie Smaulové s úžasnými světelnými a laserovými efekty s používáním okolních paneláků jako promítací plátno. Některé světelné efektyn a části ohňostrojů byly pozorovatelné i v centru Bratislavy a hlavně v pátek bylo i v centru na klidnějších místech slyšet dunění moderní taneční hudby jako je Techno, Dance, House a Trance, což je směr elektrofonické hudby, konponované Marií Smaulovou, nebo jejích vzorů jako je Sandra, Maddona, Killie Minoque, Alphawille a také vzory Robina Hronka s úpravou do těšchto směrů.

V sobotu to bylo podobné, ale protože to byl koncvert Robina Jronka, šlo to spíše směrem stylu Jeana Michela Jarreho, i když poslední dobou se i tady dělají experim,enty s moderními hudebními směry. I Vy z těchto experimentů můžete něco mít, díky přechodu z klasické hudebnické techniky na počítač, ale na rozdíl od Marie Smaulové, je na počítači používán program Renoise ve verzi 2.8.0, zatímco Marie Smaulová vedle techniky a softwaru ze svého domova skládá převážně v programu FL Srtudio. Z VSTI nástrojů oba používají ty samé, ale vzhledem k určitému stylu hudby používá Marie Smaulová o něco více ReFx Nexus 2.20, Leonard Digital SYLENTH1 a Native Instrummednts MASIVE. Jinak samozřejmě FL Keys. Robin Hronek navíc používá místu FL Kerys soubor nejlepších nástrojů značky KORG jako U-He Korg. Kvalita perovedení jeho hudební tvorby se tak blíží tomu, co dokáže se svými přáteli mimo to, že pro něj vytvořili projekt +Robinhelp . Veliké to bylo stejně jako v pátek.

Nyní jde hlavně o to, jak to udělat, aby poboček přibývalo i jinde na Slovensku, k čemuž nám poslouží plán, který v Praze zatím asi hodně dlouho bohužel nepoužijeme, protože takové štěstí nemáme. Vedle žen, ochotných pomáhat zdravotně postiženým lidem a vyhovět pracovníkovi osdobního oddělení i ve zkoušce jej zkusit nosit na zádech a poskytnout své osobní údaje do jeho evidence, budou se hledat muži, kteří mají takovéto požadavky, nemají moc přátel, těšžko se uplatňují, aby tohle dělali. V Evropě již toto dosti dobře funguje hlavně ve Švédsku, Norsku, Dánsku, na Islandu a ve Finsku. Jwednotlivé evidenční databáze se slučují v jednom velkém datovém centru, které se nachízí v Grónsku a řídí agendu uvedených zemí v jednotlivých pobočkách Allied Social Services. Záloha je v konkrétních zemích a městech.

Snad budeme mít i my takové štěstí i v Praze. Stačí aby měl +Robin Hronek větší štěstí na lidi, se kterými by se kamarádil a plánoval některé věci s nimi v hospodě u pivka.

Žádné komentáře:

Okomentovat