pondělí 23. března 2015

Finanční poradenství zdarma pro pracovníky PCA Praha

O víkendu naše vedoucí marketingového oddělení - Rebeka Davisová, vymyslela službu pro pracovníky společnosti +PCA Praha včetně zájemkyň o spolupráci i na projektu +Robinhelp . Jde o finanční poradenství a vedení účetnictví zadarmo. Tím by se možnosti výhod ve smyslu získání různých věcí zadarmo jen za spolupráci s námi rozšířily ještě o finanční poradenství mimo obory, ve kterých se vyznáme, a tak můžeme zájemkyni o spolupráci kvalitně a zadarmo vybavit domácnost elektronikou v závislosti na tom, na jak dlouho uzavřít pracovní smlouvu s naší společností a jaký typ smlouvy by byl nejvýhodnější.

Současně by se tím dané zájemkyni zajistila možnost, jak vystačit se skutečnými finančními prostředky bez půjček. V případě úůjček by se jednalo o jejich likvidaci odkoupení dluhopisů a následným prodejem nějakému silnému investorovi, který by dané pohledávky zplácel za zájemkyni o spolupráci s námi, a i jemu by se dalo poradit, aby dané směnky prodal dál. Splácení plůjček se tak v podstatě rozpustí a zmizí.

Rebeka Davisová se finančním poradenstvím již delší donu zabývá. Mimo vedení marketingu u +PCA Praha  a projektu +Robinhelp , pracovala ve firmě, která se na finanční poradenství specializuje, akorát že šlo o služby pro podnikatele a malé firmy, které si zaplatily za oddlužení, nebo za rady kam a jak investovat peníze. V tom prý pokračuje, takže by mohla záskat pro nás nějaký sponzorský dar. Pokud by se jí to nepovedlo, založí si na to svojí vlastní firmu, a bude jiným firmám a podnikatelům radit tak, aby si hodně vydělala.

Každé pondělí máme pracovní porady, a na té dnešní 23. Března 2015 se jednalo o tom, jestli to poradenství zdarma pro naše kolegy a hlavně kolegyně dáme na náš web, nebo ne, pokud ano, jakou formou a kdy by se to tam dalo, což by měl na starosti +Robin Hronek . Ten by možná měl udělat té Rebece web nějaké té finančně poradenské firmy a spravovat ho, pokud to bude potřeba. Sám se bojí konfliktu se zákonem, takže to není jisté, ovšem pokud všichni její nápad schválíme, na webu naší společnosti to bude určitě.

Žádné komentáře:

Okomentovat