neděle 2. srpna 2015

Izraelský pokus o Robinhelp

Přestože izraelská pobočka organizace +BATRADIS není dokončena, pusrtili se tam do pokusu o +Robinhelp . Zatím nás tam nezvou, ale jakmile dokonřčili ty části pobočky, kde je umístěna administrativa, pustili se do toho pokusu. Jakmile budou výsledky, tak nás pozvou a na stránkách projektu +Robinhelp, to vyjde.

Vypadá to užý nyní velice dobře díky politické situaci Izraele. I když je Tel Aviv v celkem bezpečné vzdáklenosti od pásma Gazy, má tamní kolega Robina Hronka - Hasub Nataniah ohromné štěstí na dáívky, ochotné jwej nosit na zádech a jakkoli se o něj starat už nyní. Většina dívek, které Hasub Nataniah v této věci oslovil, má slušný vojenský výcvik, neboť jde o absolventjky vojenské služby. Tím pádem by nás mohli pozvat na nějakou tu soutěžní výběrovou akci i přesto, že pobočka není dokončena.

Adminiostrativa, lékařské a chemické laboratoře již fungují spolu s pobočkovou nemocnicá. Začínají fungovat i některé továrny. JNako zdroje energie se nyní používají magnetové generátory (generátory poháněné magnetovým motorem, což je něšco jako elektromotor, ale místo cívek s kovovým jádrem to má obyčejné magnety, takže to nepotřebuje napájení) a geotermální energie. Nukleární reaktor je ve výstavbě. Bude se jednat o dva reaktory 1962 na štěpení pomalými neutrony, jaké se používají v běžných atomových elektrárnách.

Z evidemce žen Hasuba Nataniaha brzy vznikne izraelská verze systému Harem 2015 a Tel Aviv bede dalším městem, kde si naše pracovnice může sjednat za sebe náhradu na základě polohy, pokud se svým druhem, což bude náš zákazník, navštíví Izrael.

Necháme se překvapit.

Žádné komentáře:

Okomentovat