sobota 8. října 2016

Mezinárodní konference Allied Social Services ve Stockholmu 2016

Jak asi víte, naše společnost s názvem +PCA Praha  nemá vlastní blog, a tak používá blog svého pilotního projektu +Robinhelp  ke sdílení novinek a aktualit formou článků. Nebude tomu jinak ani dnes, kdy se chystíme ma mezinárodní konferencu ve Stockholmu, kde je i letos setkání delegací všech poboček společcnosti Allied Social Services z celého světa, pokud jde o země, kde má pobočky organizace +BATRADIS. Není nutné připomínat, že v České a Slovenské republice se Allied Social Services jmenuje +PCA Praha a PCA Slovakia. Brno a Ostrava zatím o založení vlastní akvizice s názvem PCA Moravia neuvažuje, ale to se může změnit.

Letošní mezinárodní konference ve Stockholmu je mimořádně dlouhá. Zabere 2 týdny jako mezinárodní konference organizace +BATRADIS , která nás provozuje. Generální ředitelství Allied Socisal Servicesm provozované hlavní švédkou pobokou Batradisu ve Stockholmu nse vwelice zajímá o +Robinhelp a celou činnost společnosti +PCA Praha natolik, že naplánovalo program konference na celé 2 týdny, takže máme dost prostoru na všechno, co jsme si letos připravili, přičemž to neubere prostor ostatním. Ředitel atockholmské pobočky Allied Social Services - Johan Olafson se díky stejnému osudu zpčátelil s Robinem Hronkem a díky tomu z vlastní zkušenosti ví, jak to máme těžké, takže to takto naplánoval.

Slavnostní zahájení letošní mezinárodní konference, která se jako obvykle koná v budově stockholmské pobočky Allied Social Services, proběhne 10.10. 2016 ve 14:30. Akce potrvá až do 23.10, ale poslední přdnáška bude v pátek 21.10. v 18 hodin.

Žádné komentáře:

Okomentovat