středa 12. října 2016

Mezinárodní konference Stockholm 2016 - PCA Moravia?

Opět zdravíme ze Stockholmu, kde je mezinárodní konference celosvětové charitativní organizace s názvem Allied Social Services, provozované organizací +BATRADIS , která se v České republice jmenuje +PCA Praha . Dnes měly program delegace poboček Allied Social Services z východní Evropy. Konkrétně Polska, maďarska a Ruska.

Nás bude zajímat náš český program, kde jsme reagovali na referát Robina Hronka, avšak daleko zajímavější byl referát našich kolegů z Brna. +Robin Hronek tam má kolegu, který dělá přesně totéž a má i stejnou smůlu na ženy. Tímto naším kolegou je Petr kovařík mladší, kterému jsme projektem +Robinhelp našli družku, se kterou je již šťastně ženat. Letos ve Stockholmu měli přednášku.

Jejím obsahem bylo pojednání o manželství a o tom, jak to funguje, ataké o tom, že i když to nebylo v plánu a jednalo se pouze o pokus s projektem +Robinhelp , přece jen by možná nebylo špatné se pokusit založit v Brně pobočku PCA Moravia. Kromě té Jany, která je stále ještě prodavačkou v samoobsluze, kde Kovaříkovi bydlí, nachází se v Petrově počítači databáze osobních údajů různých žen, které ho zkoušely nosit na zádech, avšak něco intimnějšího bylo akorát s Janou, a to díky pomoci jeho kamarádů, kterým se svěřil, že se mu ta prodavačka u něj v sídlištní samoobsluze líbí a že je na něj hodná.

Bude tedy PCA Moravia? Asi ano, ale jde ještě o to, co na to manžýelé Roháčovi, kde jejich manželství vzniklo pokusem o Robinhelp v Ostravě. To bude asi zítra. Před večeří má začít blok jižní Evropy, který zahajuje program delegace italské pobočky Allied Social Services. Po večeři družba a zítra dopoledne, Španělsko, Portugalsko, Řecko a po obědě Turecko.

Žádné komentáře:

Okomentovat