čtvrtek 13. října 2016

Mezinárodní konference Stokholm 2016 - PCA Moravia Ostrava?

Opět Váz zdraváme z mezinárodní konference Allied Social Services ve Stockholmu, která je letos mimořádně dlouhá. Po programech jihoevropských poboček, chlubících se úspěchy, následoval náš program. Mimo naše stěžování si na nezdary vystoupili kolegové z Ostravy v podobě manželů Roháčových, jejichž soužití vzniklo pokusem o projekt +Robinhelp ostravské pobočky organizace +BATRADIS .

Bylo to něco podobného, jako včerejší brněnský program, a to i včetně nápadu založit v Ostravě pobočku PCA Moravia. Některé z Vás by mohlo zajímat, že stejně jako po celém světě, tak i na Slovensku a také na Moravě postupují všichni kolegové Robina hronka stejně. Zatím jsme se v historii publikace zpráv z naší mezinárodní konference nikdy nezmínili o tom, jak vypadá prezentace Allied Social Services a všeho, co k tomu patří. Tuto chybu bychom na letošním ročníku rádi napravili, a sdělili Vám jak to je:

Je celkem pravděpodobné, že  posuzujete důvěryhodnost nějaké firmy, nebo projektu, či nápadu podle toho, jak vypadá prezentace v podobě webu, stránek na sociálních sítích, tiskovina plakátů apod. Vedle grafické podoby do značné míry zcela jistě hraje roli, zda-li prezentace obsahuje překlepy, pravopisné chyby, nebo neslušné či dokonce vulgární výrazy, což je z velké části odrazující. Pozorovat to můžete na práci Robina Hronka, kterému jste jistě někteří z Vás poradili, aby si po sobě pořádně přečetl to, co napíše. S překlepy a gramatickými chybami s v daném jazyce setkáme u většiny jeho kolegů, kteří i když lépe vidí než on a jsou šikovnější, nevěnují dostatečnou pozornost tomu, co píší a jak to píší.

Z toho můžeme usuzovat, že bychom se nejen od zakladatelů organizace +BATRADIS, ale i od obyvatel okolních vyspělých zemí měli naučit přehlížet nedostatky tam, kde zjistíme že autorem nějakého nápadu a jeho prezentace je zdravotně postižený člověk, který dělá překlepy, pravopisné chyby, či oboje z důvodu zdravotního postižení. Z oblasti tělesného postižená to může být špatným zrakem, nebo nemotornými prsty. Dá se na to dát pozor, avšak ve vyspělých západních a severoevropských zemích si kolegové Robina Hronka přivydělávají k důchodu a mají v životě více starostí i než +Robin Hronek , který se stará o svojí starou a nemocnou matku, takže se nějakým svým v+ěcem nemohou věnovat tak, aby to bylo perfektní. U nich musí být pokud možno perfektní to, za co dostávají peníze. To platí o všem, co dělají ohledně n+ěčeho podobného co my a Robin Hronek.

Nenechte se prosím odradit chybami, které uvidíte. Děkujeme.

To, že je letošní konference dlouhá, umožní vystoupit delegacím poboček Allied Social Services z Asie, kde si dosti zajímavý program připravili kolegové z Číny. Následovat bude Hongkong, Taiwan, Japonsko a Jižní Korea. Takže zítra bude asijský den.

Žádné komentáře:

Okomentovat