středa 21. prosince 2016

PCA Slovakia buduje a neb Stavíme pobočku v Žilině

Ihned po velkém bratislavském úspěchu našich kolegů ze společnosti PCA Slovakia s pokusem o hledání družky pomocí peojektu +Robinhelp  se naši slovenští kolegové rozhodli zjistit kde ještě nemáme pobočku. na žádost slovenské pobočky lorganizace +BATRADIS byl v Žilině objeven další budoucí kolega Robina Hronka pokud jde o určitou mentální odlišnoist či retardaci a jistý druh záliby v nechání se od žen nosit na zádech i když jde jinak o zcela dospělého muže ve věku okolo 35 až 40 let který splňuje všechny předpoklady k tomu aby byl pracovníkem osobního oddělení PCA Slovakia. Na žádost Robina Hronka chceme tímto článkem ukázat jeho přátelům že to jde celkem snadno.

Tím budoucím kolegou Robina Hronka v Žilině bude jiustý Martin Kohút. Jestli u něj budou naši kolegové zkoušet +Robinhelp  bude záležet na tom kolik žen které jej dokázaly nosit na zádech bude v jeho evidenci. Za tím účelem se organizace +BATRADIS postarala o počítač včetně stolu a židle. Také bylo postaráno o váýhodné a přitom rychlé připojení na internet takže se nyní stačí pustit do práce.

Popřejme Martinu Kohútovi hodně štěstí v jeho budoucí práci a gratulujeme ke zdárnému absolbvování potřebných zkoušek.

Podobně jako +Robin Hronek dělal Martin Kohút praktické zkoušky tak že chtěl nosit ve škole nejen od spolužáků ale i od spolužaček. Dále to chgtěl od sousedek nebo žen v páíbuzenstvu. Protože to vycházelo tuto zkoušku udělal. Na ústní a písemné zkoušky se stačilo vše potřebné naučit včetně absolvování kurzu práce s PC. Na jakémnsi kurzu na doplnění základního vzdělání a na střední škole už byla Angličtina jako školní učební předmět stejně jako běžné věci jako je například Český jazyk Matematika Přírodopis a Zeměpis. Z Angličtiny měl Trojku což stačí k tomu aby se potom u našich kolegů v Žilině doučil zařizovat různé úřednické věci anglicky jak správně napsat obchodní dopis a tak.

Na rozdíl od Prahy a Robina Hronka je zde jasné že to funguje, takže z hlerdiska technixkého vybavení zde v Žilině je domácí kancelář Martina Kohúta vybavena NASem na kterém je vše potřebné k práci včetně databáze na evidenci zájemkyň o práci ošetřovatelek kde se databáze šifruje.

Teď bude záležet na tom kolik toho zaeviduje aby se z toho dala udělat výběrová akce projektu Robinhelp ve světě. I my máme vyzkoušeno že to nemusí být nic rozsáhlého. Už zz 8 záznamů se dá vybírat bereme-li ženy jako zápisy osobních dat. Protože však jde o lidské bytosti a ne jen o data mnenčí počezt je naopak lepší protože se výběrová akce bude lépe organizovat bude to levnější ale i tak naši kolegové kteří se zabývají aktivně hudbou a její tvorbou, nebo se snaží prorazit jako baviči rádi udělají nějaký ten kulturní program a s radostí jim vypomůžou kamarádi a kolegové, kteří se u pořádání kulturnich akcí starají o technikiu včetně dopravy, občerstvení a dokonce i LTZ, nebo-li Lidovou Technickouz Zábavouz, čímž se rozumí porovoz pouťových atrakcí.

To ale zatím v Žiloině nehrozí. Teprve tam PCA Slovakia začíná, tak uvidíme, jak to půjde.

Žádné komentáře:

Okomentovat