úterý 17. ledna 2017

Chystá se Robinhelp v Olomouci

Vzpomínáte si ještě na Oloomoucký objev? Ředitel tamní pobočky organizace +BATRADIS  Ing. Stanislav Havránek nám v dopise, který je napsán v hanáckém nářečí představuje olomouckého kolegu Robina Hronka, kterým je Josef Brousil, pokud jde o oblibu v uroslých ženách a v nechání se od nich nosit na zádech. Proto tam bude pobočka naščí společnosti a pravděpodobně tak vedle naší společnosti +PCA Praha a slovenské PCA Slovakia, vznikne také PCA Moravia. Pokud to bvyjde i zde, bude splněno minimum pro vznik nové společnosti. Oficiállní založení PCA Moravia pak proběhne na pravidelné mezinárodní konferenci Allied Social Services ve Stockholmu v Říjnu 2017.

Překvapivě to vyxpadá velice dobře. Morava dohání Slovensko a Josef Brousil už má 6 kompletních záznamů osobních dat žen, které jej unesou na zádech, na rozdíl od dvou záznamů Robina Hronka, z nichž je jeden děravý. Opravdu bychom se nad tím měli zamyslet. Co se týká Moravy, vysvětlením bude asi dobrá nálada, udržovaná alkoholem zejména v oblastech, které jsou proslulé vinařstvím, nebo výrobou slivovice a dalších ovocných kořalek. Dá se tak očekávat, že dalšími městy na Moravě, kde bude toto fungovat, bude Mikulov a jeho okolí, Strážnice a oblast Valašska. Jak muži, tak ženy, dělají v takovém stavu ještě více legraci, nebo jsou pro každý fór, díky čemuž to asi funguje. Stálo by tedy za prozkoumání, jaký je rozdíl mezi vinnou, pivní a destilátovou opicí, neboť se říká, že se po pivu blbne, po vínečku zpívá a po kořalce pere.. Z chemického hlediska je alkohol pořáád jeden a tentýž, avšak reakce lidského organismu na intoxikaci alkoholem je různá preoto, že jakkýkoli druh piva má menší koncentraci alkoholu než víno, protože směs sladu a chmelu obsahuje méně cukru, než víno, kde je úžinek alkoholu posílen cukrem. U destilátů je pak koncentrace alkoholu a cukru nejvyšší a obsah vody naopak nejnižší. výsledek je podobvný, nicméně to v Praze nejde proto, že se tam tolik nepije, jako na Moravě. U žen to není moc zvykem. Nenají dos dobrou náladu, nebo je jim hned špatně.

Ing. S. Havránek nás co by tým projektu +Robinhelp  ve svém dopise o Josefu Brousilovi pozval na návštěvu olomoucké pobočky organizace +BATRADIS , která zakládá olomouckou pobočku PCA Moravia v Olomouci. Protože k výběrové aklci, jaké se dělaly všude na světě postačí i méně než 10 respondentek pohovoru, nebude to nijak mohutná akce, i když píše, že tam bude hodně jídla a pitá včetně posezení ve vinném sklípku, takže díky moravské družnosti a pohostinnosti to bude i tak velkolepé, jk by na Moravě řekli: Bude to glgačka jako sviňa.

Moc se těšíme a necháme se překvapot.

Žádné komentáře:

Okomentovat