pondělí 2. ledna 2017

Olomoucký objev a neb bude PCA Moravia

Co se týká podobných lidí jako je +Robin Hronek v otázce trochu neobvyklého chování k ženám byl objeven někdo podobný v Olomouci. ani nevíme že tam má +BATRADIS  pobočku která by se tam pokusilka založit pobočku. Nicméně tu máme pro vás dopis který jsme obdrželi, a podobně jako pro Vás publikujeme otevřený dopis pro české ženy z různých zemí tak tady je něšco o někom kdo se chová stejně jako Robin Hronek a i když tomu neuvěříte funguje to. Bude tomu nejen na Slovenskum ale i v Olomouci Uvidíme. Každopádně máme co dohánět.
----------------------------------------------------------

Toš zdarec do Práglu

Toš jsme se včil domlóvali s našema golegama v Brně a Odtravě o tom že Vám to tam néde tak jsme se rozhosli s tém trochu hébnót. Proč bychom to nevyzkóšali tady hu nás v Holomóci bo jsme tade objevili takého podobného chalána jako je Váš Robin Hronek v Práglu, kterému to tam néde, bo jsó pražské baby svině zosraté.

Toš abechom Vám okázali, jak to tade pojede, máme tady hu nás chalána, které se jmenuje Joška Brósil, které chce po babách, habe ho tahaly na zádech a robily mu tak koňa. Toš z teho urobíme filijálko takové nějaké té organizace, jako je Vaša +PCA Praha , slovenská PCA Slovakia a kdež se dsohodneme s pobočkó v Brbě a Odstravě, včil tak bude také PCA Moravia.

Toš po oslavě nového roku už naši technici pro Jošku robijó počítač, k temu mu dáme stól a židlu, habe si ty baby, co mu zkóšejó robit koňa mohl evidovat. Možná besme zkusili i ten Robinhelp, kdež mu ho nějaká z nich přežvékne z tej evidence. To becho k Vám přijeli, habechom Vám to hukázali.

Témto Vás k nám zveme do Holomóca jako delegačko. Zařídíme Vám spaní hu našich lidí, budó koláče bochte aj saláme, habe belo co zakósnót. No a nějaké to dobré glgání habe jste ochutnali. Hen s tó slivovicó to bude horší protože ten stréc, který do Brna přivezl slivovicu na svatbu senovca, kterému tém Robinhelpem našli galánku, bel hovado pitomé, bo si u pálení slivky zapálil žváro a bóchl. Celé barák shořel.

Když nám to půjde i s Robinhelpem tak Vás pozveme a i kdybychom to nerobili déte vědět kdy  přijedete a nic si z teho neděléte že nebude tak dobrá slivovica bo se postaráme habe jste u nás mohli pobét ha měli se jako pánbůh ve Frankreichu

Toš zdarec

Oblastní ředitel české pobočky organizace BATRADIS Olomouc Ing. Stanislav Havránek stanislav.havranek@batradis.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat