pátek 31. března 2017

Objevení důvodu pro naše požadavky

Přesto že se nám na rozdíl od našich kolegů po celém světě nedaří rozjet naší činnost, shánět petrsonál adokonce rozjetz služby, které mohou vzniknoiut z projektu +Robinhelp , rádi bychom Vám odůvodnilki své požadavky na naše ošetřovatelky na konkrétním příkladu, jakým je +Robin Hronek  a jeho životní situace, ktderou sledujeme a na rozdíl od kjeho přátel a rodiny se snažíme jeho situaci řešit, neboť disponujeme vyspělejší technikou a sami máme lépe řešené praktické řešení problémů kjednotlivců, jejichž větěí seskupení tvoří společnost. Na rozdíl od Vás jsme přišli na to, že harmonickou společnost lze vytvořit jedině tehdy, když bude kolektivně řešit život jednotlivců v případě, je-li společnost tvořena velkou skupinou jednotlivců, což je Váš případ. Výsledek bude takový, že se společnost tvořená jednotliovci stane společností tvořenou homogenním seskupením lidí, tvořících jeden celek, kde každý jednotlivec je součístí celku.

život Robina Hronka sledujeme a nejlépe udělámw, když mu předáme slovo a necháme ho, aby vyprávěl sám o tom, proč je pro nás důležité, aby byly naše ošetřovatelky urostlé a fyzicky zdatné i mimo jejich zařazení do skužeb, které mají vzniknout z projektu +Robinhelp :
------------------------------------------

Zdravím čtenáče blogu +Robinhelp , jmenuji se +Robin Hronek , a rád bych Vám odůvodnil některé věci, které společnost +PCA Praha požaduje od žen, které by tam chtěly dělat ošetřovatelku. Pokud mne sledujete na Facebooku a Google+, mohli jste občas zahlédnout nějaký můj stav, nebo debatu u příspěvku o tom, co mám třeba dobrého k jídlu, nebo že je máma v memocnici a tak, což se mým příbuzným nezdálo dobré, protože to bylo pro veřejnost moc osobní a někdo by toho zneužil. Na druhou stranu je to potřeba. Matku jsem měšl od září 2016 v nemocnici do února 2017 a od začátku března je opět v nemocnici s proleženinami, které obsahovaly bohužel i nekrózu. Nyní by ale neměly nastat žádné větší komplikace, protože je nyní v nemocnici, kam se dostanu lépe, než do té minulé.

Problém s proleženinami na zadnici mají na svšdomí bolesti kloubů při artritických zánětech, díky čemuž máma půl roku jen ležela, nebo seděla i v nedmocnici. Máme geriatrickou sestru, která hospitalizaci doporučila díky té mekróze, takže by to tak dopadlo stejně. Zmíněná geriatrická sestra je paní ve středním věku a není nijak zvláště urostlá a tělesně zdatná bude asi přiměřeně k postavě a věku, takže mohla mámě uvedené proleženiny ošetřovat jen částečně, protože si nemohla mojí mámu oročit na břicho. Kdybych měl štěstí na správné lidi, byla by tu druhá možnost, že bych už měl družku, nebo jenom kamarádku, která by byla právě dost urostlá, nebo dost zdatná na to, aby té geriatrické sestře pomohla s mámou manipulovat. Unést člověka na zádech nemusí být i pro ženu problém, ale vybrala by se na výpomoc taková, které to nošení šlo nejlépe. Třeba to někdy vyjde.

Vše komplikují ty bolesti, kdy se dá s mámou špatně hýbat už proto, že jí to bolí. Čím slabší člověk, tím víc musí zabrat, nebo stisknout. Mám s tím své zkušenosti, když jsem pomáhal během únpora mámě se posadit, nebo si správně lehnout. Poranil jsem mámě ruce a udělal jsem si něco se zády. To vyčešil Ibalgin a teď uvidíme, jak to dopadne.

Každopádně by nějaká ta urostlá a silná ženská, co by byla moje družka nejsxpíše ne kvůli tomu, že bych jí by  sympatický, ale ze solidarity, nebo aby získala věci, o kterých si přečetla že za to jsou, může  pomoci zabránit vzniku proleženin tak, že pomůže mojí matce se otáčet, aby nedošlo až i ke vzniku nekrózy. Sice to není problém, ale léčí se to dlouho. Sám bych to zas tak moc kromě pocitu většího bezpečí nepotřeboval. Na vaření, uklízení a sex stačí jakákoli žena jakýchkoli rozměrů a fyzické zdatnosti, ale protože to nedělám pro sebe a je spousta lidí v podobné situaci, kdy se někdo stará o starší příbuzné, kteří jsou např. ležící, kdy je třeba ležícího pacienta otáčet, neboť proleřeniny jako takové se dají ošetřovat, ale když se z toho stane nekróza, musí se s tím do nemocnice. Hrozí totiž otrava krve. Pojišťovna hradí pobyt pacienta v LDN, nebo v Centru následné péče pouze 3 měsíce a většina lidí za to pak nemůže platit. řeší se to převzetím pacienta do domácího ošetření, ale ne vždy je to ku prospěchu věci. Zdravotní stav se tak obvykle zhorší.

Proto je potřeba vybírat na takovéto případy urostlé ženy a vybrat z nich dále ty, které nejlépe zvládly test branné zdatnosti. Zdravotnická kvalifikace je vítána, avšak není nutná. Povinná by měla být vedle schopnosti dorozumět se váce světovými jazyky, práce s PC také schopnost jednat s úřady a pomoci zařídit sociální příspěvky a sociální služby. Proto se i +PCA Praha  jmrnovala Allied Social Services, protože to má jaksi zastřešovat, nebo spojovat všechny sociální služby pro zdravotně postižené a seniory.

Žádné komentáře:

Okomentovat