středa 8. března 2017

Robinhelp je v Holandsku populární

Letošní turné Robina Hronka v pátek a Marie Smaulové v sobotu není jen oslava úprav poboček organizace +BATRADIS , aby vysílaly do té pražské internet zadarmo ze světa, ale v Nizozemí je nahlášen další pokus o projekt +Robinhelp  ve městě Leiden. Po úspěchu v Amsterodamu, Rotterdamu a Utrechtu, bude soutěžní výběrová akce pčes víkend právě v Leidenu, kde se hledá družka pro tamního kollegu Robina Hronka v práci vedoucího osobního oddělení Leidenské pobočky Allied Social Services a také v tom, že není pro ženy dost sympatický, aby s ním nějaká měla vážnější vztah, nebo aby své kamarádství rozšířila o nějaké tyx intimní důvěrnosti, protože to patří k životu a avy to taky poznal. Tímto Vám představujeme muž, který se jmenuje Johan Wan Musgraaften, kterému se také líbí ženy bvyšší, než je on sám. Zdá se, že na rozdíl od Robina Hronka bude mít štěstí stejně, jako všichni jeho kolegové na světě, protože slečna Helena Wan Guldenstraaf taková je. Na rozdíl od ostatních, ze kterých stojí za zmínku pár z Utrechtu, který tvoří August Wan Deltermann a Katrin Wan Baastenberg., kteří se podílejí na leidenské akci. Proslýchá se, že se August Wan Deltermann stane generálním ředitelem Allied Social Services pro Holandsko, takže se s Katrin bude stěhovat do Amsterodamu, kde vystřídá v této funkci Hanze Wan Musgraaftena, který se co by starší bratr Johana Wan Musgraaftena zdejší akce účastní. Hanz sám našel družku pro sebe tímto způsobem.

Na rozdíl od Augusta a Katrin se johan a Helena vůbec neznají. Jde o zvídavou dívku, kterou zaujalo neobvyklé chování Johana Wan Musgraaftena, když si o tom něco přečetla a navíc viděla že se poblíž jejího bydliště montuje cosi jako pódium a že se tam staví pouťové atrakce. Pokud se ptáte, proč nepřijel na Matějskou pouť nikdo s nějakou atrakcí od pana Ordermanna a jeho rodiny, je to tím, že Musgraaftenovi jsou z části příbuzní Ordermannů, kteří zde v Holandsku pomohli pořádat výběrové akce projektu +Robinhelp . To totiž vedle legální konzumace Marihuany zejména v Amsterodamu hodně pomohlo. Až na tu Trávu se máme od Holanďanů hodně co učit. Hlavně Češky od Holanďanek.

Jestli bude Helena Johanova družka uvudáme v pátek, kdy bude večer koncert Robina Hronka a v sobutu večer Marie Smaulové. Týden na to dorazí Tery Rodsensová, takže sed bude pódium rozebírat až příští týden v sobotu. Doprovodná pouť se bude postupně rozebírat během týdne z důvodu účasti Ordermannů na jiných poutích po světě.

Žádné komentáře:

Okomentovat