pondělí 12. června 2017

Proč se nic neděje?

Jistě jste si všimli, že v poslední době nezveřejňujeme zádné zprávy o projektu +Robinhelp  a činnosti společnosti +PCA Praha vůbec. Je to tím, že když Robinu Hronkovi zemřela 1. Dubna 2017 matka, ledacos se změnilo a nejen náš tým, ale celá naše společnost vymýšlí řešení nové situace.
U celkpové činnosti naší lorganizace se nic nemění. Některé věci stále nemáme. Mezi ně patčíá předvedení testu branné zdatnosti na videu, které mi být na našem webu na sgtránce o tom, jak získat u nás zaměstnání. Velké změny budou u projektu +Robinhelp , které vyplývají z výše uvedené situace.

Požadavky jsou stejné jako za života matky Robina Hronka, ale některé věci budfou jiné. Věew je jednodušší o péči o jeho matku, avšak v případě pomoci s některými věcmi v jeho životě trvá publikace informací déle, než by bylo potřeba. Vedle pomoci v domácnosti by se dalo celkem jmasně napsat, jak by měl ideálně vypadat intimní život Robina Hronka, ale nejsrozumitelnější pregnantní zp§ůsob jak to vyjádřit není publikovatelný. Sám Robin Hronek přemýšlí o tom jak to napsat jasně, ale přitom slušně. To publikaci zdržuje.

U řešení s názvem Robinhelp International jsme zatím moc nepřemýšleli o tom, jak vyřešíme novou situaci, ale vypadá to asi tak, že by žena z ciziny bydlela společně s Robinem Hronkem zdarma, pokud by jí nevadilo chovast se k němu jako jeho družka po dobu pobytu v Praze. Bude muset být sama, ovšem podrobnosti jsou předmětem pracovních poirad.



Na YouTube je k dispozici video s doplňujícími informacemi, které si mnůžete puarit i v rámci tohoto článku. Robin Hronek v něm vyoráví o věcech, které v tomto článku chybí.

O dalším postupu budete informování na našich stránkách na sociálních sítích.

Žádné komentáře:

Okomentovat