pondělí 7. ledna 2019

Bilancujeme rok 2018 aco čekáme od roku 2019

Na rozdíl od kolegů ze světa, kde vystupujeme jako Allied Social Services nemáme takové štěstí , ale oceňujeme velkou kolegialitu z jejich strany, protože se nám všichni snaži pomoci. Gratulujeme kolegům z PCA Moravia k nové svatbě páru, vytvořeného projektem Robinhel a také gratulujeme  k velkým úspěchům kolegům z PCA Slovakia. Na sociálních sítích jsme Vás pozapomněli informovat o spuštění systému Harem 2019 v Bratislavě a Žilině, ke kterému došlo již ořed Vánoci v roce 2018.

Protože organizace BATRADIS pořádá na naši podporu a na podporu tzv. Díry mezinárodní hzdební akci Robinhelp Rockparty, která byla koncem roku 2018 zahájena na okraji Německav pohraničí na Šumavě, v Čechách pokračovala ve Hřensku, tak je nyní v Popradu na Slovensku ve Vysokých Tazrách. Na této akci vznikl nový pár, kde získal družku popradský kolega Robina Hronka - Ján Kropíčik 168 cm/74 Kg, který je vedoucím skupiny The Lost souls, kde je zpěvákem a kytaristou, jehož patnerkou je od včerejška Ivana Bednárová 182 cm/ 85 Kg.

Rokové kapely a hudebníci po svých programech hlavně včera zakončili pobyt v Tatrách výletem do Tatranské Loice s výjezdem lanovkou na Štrbské pleso, kde měla v sobotu večer horský koncert pro lyžaře Marie Smaulová. Kdo chtěl, mohl v rámci výletu navštívit vrchol Lomnického štítu. Kvůli silnému větru byla vypuštěna možnost pokračovat z Lomnického štítu sedačkovou lanovkou na Solisko

Doufíme že se i nám v Praze bude díky tomu dařit, uzejména když má na jaře v nizozemském Leidenu začít Robinhelp Synthparty.

Žádné komentáře:

Okomentovat