čtvrtek 4. února 2021

Naše nová momentální posila

Náš provozovatel, kterým je organizace BATRADIS vás v článku o tom, co způsobilo zemětřesení v Chorvatsku vás seznámil s tím, že například naši kolegové v chorvatském záhřebu upravují svojí pobočku tak, aby mohla skladovat a vyrábět ochranné prostředky proti šíření koronaviru. V tomto článku se můžete dočíst o tom, že některé pomůcky a stroje na jejich výrobu byly dovezeny z našeho světa s tím, že s námi bude spolupracovat kapitán lodi Naxeun XB1 Annila Weberová, kterou neúspěch projektu Robinhelp v Praze velice zajímá. Setkání s ní je naplánováno na pátek v rámci pracovní porady divize projektu Robinhelp, po které se hodlá pustit do osobního průzkumu. Článek zmiňuje i skutečnost, že Annila Weberová osobně zná Robina hronka, takže by s osobním průzkumem situace neměl být žádný problém.

Co ale článek neobsahuje je skutečnost, že kromě tohoto vybavení budou k dispozici i přístroje na zlepšení využití energie k tomu, abychom mezi vámi mohli existovat tajně, což se zejména v případě Prahy projevuje tím, že většina z vás nás bude pokládat za produkt fantazie, nebo duševní poruchy, kterou podle vás může Robin Hronek trpět. Jelikož se podílí na publikaci různých článku o nás Šárka možná tam tato informace chybí nehledě na to, že díky psaní článků pomocí diktování textu na telefonu tam vznikají chyby, stejně jako při psaní na klávesnici na počítači, akorát že se jedná o jiné chyby. Ty jsou způsobeny tím, že algoritmus převodu mluvené řeči na psaný text někdy něco špatně rozpozná.

Důležité však je, že ti z vás kteří s námi spolupracují, kde zatím stále bohužel ještě chybí Praha, budou mít k dispozici naše řešení problémů s epidemii koronaviru a možnosti léčby onemocnění covid-19 za předpokladu, že se někdo nakazil. Stejně jako kolegové v chorvatském záhřebu, budou i další pobočky organizace BATRADIS a Allied Social Services spolu se všemi akvizicemi této společnosti budovat a opravovat svoje pobočky tak, aby mohly Dan o pomoc poskytovat. Praha také na tom pracuje, ale navíc ještě rozšiřuje aktivity našeho provozovatele zejména v oblasti kulturní činnosti výstavba sportovních areálů také podnikových baru a restaurací by mělo být více i přesto že současná situace umožňuje provoz restaurací pouze ve formě prodeje jídla sebou přes okénko, pokud jde o veřejný provoz, sloužící k získávání finančních prostředků. Některé vnitropodnikové akce mohou probíhat víceméně normálně za dodržování určitých podmínek, jako je pouze částečně využitý prostor a kapacita daného podniku při pořádání akce tak, aby šlo mezi sebou udržovat 2 m rozestupy, v případě že neprobíhá konzumace pokrmů a nápojů, je třeba mít nasazenou roušku, nebo respirátor, používat ochranné rukavice a dezinfekci na ruce, což platí hlavně pro obsluhující personál a používání průhledných zábran v případě, že dvoumetrové rozestupy nelze zajistit.

Naše společnost se bude podílet na dozoru nad dodržováním těchto pravidel a zajistí poskytování ochranných prostředků při pořádání kulturních a společenských akcích naší organizace a celé naší komunity. Tato činnost je časově velice náročná, takže se nemůžeme pořádně věnovat i jiným aktivitám, které jsou potřeba k tomu, abychom u vás plnili svoje úkoly.

Žádné komentáře:

Okomentovat