středa 21. srpna 2013

Trocha politiky nikoho nezabije

V tomto blogu, který má na starost spolum s naším webem a prezentaci organizace +BATRADIS  - +Robin Hronek , je potřeba udělat takovou malou politickou vložku. Současné dění v české vnitrostátní politice totiž může negativně ovlivnit činnost společnosti +PCA Praha , bude-li tato potřebovat pořádat různé veřejné akce, kdy podle nových zákonů může hrozit obrovské pokuty, protože je jednání pořadatelů předváděcích akcí různých firem v rozporu se základními lidskými právy. Jde však ale většinou o obchodní společnosti, pořádahácá výlety s obědem zadarmo, ale pokud se toho zúčastníte, bude s Vámi hrubě zacházeno, nebudete-li si na této akci chtít koupit produkty té společnosti. Stává se to hlavně důchodcům..

Nemusí stačit prohlášení, že společnost +PCA Praha je úplně jiná, protože nějaké ty veřejné předváděcí akce bude nutné pořádat. Charakter našich akcí je  sice jiný, ale kdo chce rýpat a řešit právní cestou každou hovadinu, tak si vždycky něco najde.

Důvodem k těmto obavám je rozpuštění poslanecké sběmovny a jaká bude vláda, sestavená prezidentem Milošem Zemanem, to uvidíme. Na základě jeho prohlášení, že s ním přijde zákon, začaly některé společnosti a státní instituce vyšilovat, a rychle tahají z lidí peníze, formou žalob o zaplacení dluhu, který  nebyl dlouhou dobu uhrazen a  narostl na částky, které často převyšují finanční možnosti občanů. Některé nové zákony mají regulovat poplatky ve zdravotnictví a za další služby ve prospěch občanů. Za to prezidenta Miloše Zemana chválíme.

Jak jsme uvedli, potřebujeme občas pořádat také nějaký druh předváděšcích akcí, ale jelikož jsme organizace, a ne soukromá osoba a občan České republiky nejlépe důchodce, obavu máme ze zákona, který právě  chrání siciálně slabé občany před organizacemi, které pořádají výše uvedené předváděcí akce. Pan prezident Zeman vymysledl zákon, který bude trestat takové organizace pěti milionovými pokutami. Z právního hlediska by v našedm případě byl ohrožen +Robin Hronek , který nás zastupuje. Justice by nemusela přihlížet ke skutečnosti, že je sám sociálně potřebnou osobou, neboť pobírá invalidní důchod a případná spolupráce s naší organizací, včetně organizace +BATRADIS je pokládána za peodukt jeho fantazie.

Bude tedy třeby být obezžetní, takže pro jistotu popíšeme takovou předváděcí akci na ukázku, jak by to vypadalo, protože i když  ještěš nebyla sestavena nová vláda, některé nové zákony již začínají platit:

Pokud by +Robin Hronek nějakou akci uspořádal, byxla by to jeho přednáška o naší společnosti, jejích záměrech a céli. Potom by byl eventuální nábor zájemkyň o práci ošetřovatelky. To by se poznalo dle oblečení Robina Hronka. Seminář bez náboru by se vyznbačoval tím, že by byl Robin Hronek oblečen spllečensky (viz. jeho profilová fotka). U akce s náborem by se při  pohovorech, jak nby si jej zájemkyně zkoušely nosit na zádech, sako s košilí a kravastou snbadno pomačkalo. Kalhoty naštěstí  velkému pomačškání nepodléhají, pokud nebyly zmuchlané ve skříni, nebo se nezmačkaly při praní.

V obou případech by v rámci finančních možností bylo během semináře nějaké pohoštění zdarma / kdo by přišel, dostal by např, pivo, kávu, nebo něco podobného na náš účet), pak z toho může vzniknout  posezení třeba i s hudbou a tancem, pokud bychom chtěli uspořádat i takovou akci a měli na to vybavení.

Není se tak čeho bát a o zábavu by bylo postaráno.

Žádné komentáře:

Okomentovat