úterý 17. března 2020

Zpráva o naší činnosti v průběhu karantény

Vzhledem k našemu původu a z toho vyplývajících technických možností by se dalo usoudit, že se nás situace, způsobená epidemií Koronaviru nijak netýká, avšak není to tak úplně pravda, neboť se jedná o projekt, sloužící ke zdokonalení Vaší civilizace. Tím pádem je počínaje 10. Březnem 2020 do určité míry omezena činnost jednak společnosti Allied Socvial Services v zemích, kde to funguje i se službami, které vycházejí z projektu Robinhelp. Týká se to zemí, kde je vyhlášena karanténa z důvodu šíření Koronaviru. Protože všechny odnože této společnosti, působící v České republice jako PCAS Praha, PCA Moravia, PCA Pilsenia a PCA Jihlavapřejímají tato opatření v souladu s nařízením vlády České republiky a upravují svojí činnost. Platí to i pero slovenské kolegy z PCA Slovakia, kteří upravují svojí činnost dle pravidel karantény dle nařízení slovenské vlády.

Pro všechny pobočky Allied Social Services a Perrsonal Complex Assistance platí tato omezení činnosti v souladu s preventivními opatřeními ochrany proti šíření Koronaviru:


  1. Pracovní pohovory s testem branné zdatnosti vzhledem k tomu, jak se branné schopnosti žen testují, je třeba provádět výhradně s ochrannou rouškou přes nos a ústa, nebo s respirátorem. Po každém pohovoru si každý pracovník osobního oddělení musí umýt ruce.
  2. Poskytování speciálních služeb pro osamělé zdravotně postižené muže, vycházející z projektu Robinhelp, se po dobu karantény zastavuje.
  3. Poskytování ostatních služeb, běžně nabízených i jinými podobnými organizacemi, jako je ta naše, nařizuje našim ošetřovatelkám mít na obličeji ropušku, nebo respirátor, mýt si ruce, nebo používat jednorázové latexové rukavice při výkonu služby.
  4. Propagační kampaně, kam patří výběrové soutěže projektu Robinhelp, mohou být pořádány výhradně bez přístupu široké veřejnosti, všichni zúčastnění jsou povinni nosit roušku, nebo respirátor. Probíhá-li na akci konzumace potravin a nápojů, konzumující osoby jsou povinné držet si mezi sebou minimální rozestup o délce 2m.
  5. Z důvodu karantény je pořádání akcí a propagačních kampaní omezeno na maximálně 100 osob a z důvodu technické náročnosti zajištění pravidel karantény se tyto aklce mají pořádat co nejméně a pokud jsou i přesto pořádány, mělo by být vytvořeno co nejvíce ukázkových párů během jedné akce.
Tato pravidla budou platit tak dlouho, dokud bude nutné udržovat karanténu. Věříme a doufáme, že to nebude dlouho trvat. 



Žádné komentáře:

Okomentovat