neděle 8. března 2020

Jak proběhl jihlavský pokus

Přestože společnost Allied Social Services a u nás PCA Praha, na Moravě PCA Moravia, nebo PCA Pilsenia v Plzni, tak nyní nově i PCA Jihlava dělají vše jedním způsobem, stejně jako PCA Slovakia na Slovensku, tak jsme na rozdíl od Prahy opět uspěli. Tím jednotným způsobem máme na mysli takové věci, jaké víte o Robinu Hronkovi, kterému se líbí vysoké ženy, po kterých chce aby ho nosily na zádech, což dělají všichni jeho kolegové na světě. Opravdu je nutné se nad tím, že to v Praze nejde zamyslet.

Toto byl důvod k tomu, zkusit to opět v Čechách někde jinde. Konkrétně to byla Jihlava, protože obyvatelé jižních Čech nemají specifickou mentalitu a krajové zvyklosti, lteré by se od praýských výrazně lišily. V rámci České republiky je konkrétně ochota spolupracovat s naší organizací způsobena přátelskou a družnou povahou obyvatel Moravy, která je navíc způsobena značnou konzumací alkoholu. Morava je ve světě známá díky vínu a ovocných destilovaných nápojů, zejména ve Vizovicích, které jsou známé výrobou Slivovice, Hruškovice, Jablkovice a Meruňkovice. Podle toho to také vypadá. To u Jižních Čech nehrozí i přesto, že u rybníků bývá chladno, pokud nejste na procházce v lesích v kopcovité krajině. Zejména rybáři se potřebují něčím zahřát, ale tímto druhem sportu se většinou zabývají muži, takže se dá předpokládat že ženy vůči nám moc vstřícné nebudou.

V Jihlavě tomu tak ze začátku bylo, kde je kolegou Robina Hronka jakýsi Zdeněk Horák, o kterém jsme se dozvěděli že obtěžuje ženy a dívky tím, že od nich chce nosit na zádech. Tak jsme tam otevřeli pobočku a zkusili i Robinhelp. Zdeněk Horák se nám zamiloval do Diany Waterové, ktertá by musela kvůli tomu jezdit na víkendy do Jihlavy, na což nemá čas, protože má tady v Praze u nás hodně práce. Zcela oficiálně však tato nová pobočka bude otevřena po pozvání akviziční komise ze švédského ředitelství Allied Social Services se sídlem ve Stockholmu, kde toto bude součástí našeho programu na tam konané každoroční mezinárodní konferenci. Kolegové ze Švédska jsou o všem informováni a naše kolegyně a kamarádka Astrid Holmenstrom přislíbila spolupráci a jakmile to bude možné, určitě přijede.

Skvělou hudbu, dobré jídlo a pití má každý rád, což se projevilo zvýšeným zájmem o spolupráci s námi. Během oslavy otevření jihlavské pobočky zájem o Dianu u Zdeňka opadl, kdyý uviděl jakousi Helewnu Kuncovou, se kterou se seznámil, pokud to přes velmi hlasitou hudbu šlo. Někteří naši přátelé, kteří se na akci podíleli si všimli, že ta Helena Kuncová nevozí Zdeňka jenom na zádech, ale během koncertu ho vozí ma koni i na ramenou.  Konkrétně to víme od Jiřího Hronka, který se podílel na budování pobočky třeba tím, že Zdeňkovi postavil počítač a zprovcoznil u něj doma celou kancelář včetně smontování nábytku. Na oslavě působil jako zpěvák a kytarista skupiny Brain Crackers, což je jeho kapela. Velkého koníka ta Helena tomu Zdeňkovi dělala ke konci koncertu, když hrál Jirka se svou kapelou písničku Braun Sugar od Rolling Stones. I přes kocovinu se nechala den po oslavě zapsat a byla tak naší favoritkou v chystané výběrové soutěži..

Ta soutěž byla o týden později a právě včas, protože přijela Marie Smaulová, která se totiž také Zdeňkovi velice líbila. Součástí soutěže byl pak opět hudební program, který bylů tentokrát elektronický a ne rockový a metalový. Ten vyvrcholil v sopotu večer světelnou a zvukovou show Marie Smaulové. Od neděle víme že Zdeněk Horák a Helena Kuncová tvoří pár poměrně zakrslého muže a dlouhé ženské, takže jsme zvědaví, kde se nám zas podaří dát dohromady jak se říká: trpaslíka se žirafou-

Naši kamarádi, kteří pořádali hudební program jihlavského pokusu o Robinhelp nás informovali že brzy začne sezóna koncertů Robina Hronka, takže se případná švédská delegace musí obejít bez hudebního programu. V pondělí se začne díky tomu pódium rozebírat, což jsme poznali podle toho, že už odpoledne přijely dva jeřáby a dva obrovské kamiony s přívěsem. a jeden skříňový kamion.

Žádné komentáře:

Okomentovat