středa 5. března 2014

Co se u nás nyní děje 2 - Popis videa s nabídskou telefonů

Do minulého článku o motivační kampani se nám nevešlo video s ukázkou toho, jaké telefony se budou dávat jako služební i tehdy, kdyžý nebudeme dostávat sponzorské dary, Video natočil +Robin Hronek pro +PCA Praha , na jejímž kanále to video je.

Video nějak nejde vložit přímo do článku, tak ho sem dáme jako odkaz: https://www.youtube.com/watch?v=RorkjKznCBg Pojedsnává o telefonech Samsung Galaxy S3 mini an HTC One V. Hlavně u toho HTC one V se jedná o zástupce telefonů v cenové hladině, v jaké může být Robin Hronek sím být schoipen nějaký ten smartphone pořídit pro nějakou zájemkyni o práci ošetřovatelky už i za to, že ho zkusila vzít na záda před kamerou, díky čemuž bychom mohli ukázat, že to jde.

Od té doby technika pokročila, tak je teoreticky možné, že budou cenově dostupnější i telefony na úrovni Samsungu Galaxy S3 Mini. Samsung má vůbec elegantní design, takže bychom se mohli na tohoto výrobce soustředit a používat modely Samsung Galaxy Ave 2, nebo Samsung Galaxy Fame, případně Samsung Galaxy Trand. Nespoužijeme Samsung Galaxy Y, nebo Sansung Galaxy Young. Tyto modely mají moc malý displej a chybí přední kamera.

Kdyby s videem byly potíže, máme ho na našem Facebooku a Google+. K tomuto videu se ještě tématicky hodí článek o porovnání obou telefonů na adrese http://batradis.blogspot.cz/2013/08/protize-uvadime-recenze-zarizeni-se.html . Tam +Robin Hronek  porovnává oba svoje telefony s Androidem a popisuje že administrativní spolupráce nepotřebuje špičkový smartphone a hlavně ne vlajkovou loď. Nejnovější top-modely jsou drahé a nehodí se do ženské ruky díky velikému displeji.

Tablety ale také budou. Půjde ale o ty základní s Androidem a bez slotu na SIMkartu, takže bude nutné mít k dispozici nějakou bezdrátovou síť WiFi, aby byl zajištěn přístup k Internetu. O osobním testování tabletu formou používání +Robin Hronek  říká:

----------------------------------------------------------------------------
Abych byl na sociálních sítích, poslouchal muziku a díval se na filmy, na to mi tablet připadá jako příliš drahá hračka, i když na hry by to bylo lepší než telefon. Telefon mi funguje i bez WiFi a na to, co potřebuji uděšlat mi stačí. Špatné by to nebylo, ale jedině jak bych možná tablet používal je, kdybych ho dostal. Sám bych si ho nekoupil, prortože pro něj osobně nemám praktické využití. Na testování používáním mi ho nikdo nepůjčí a mezi tabletem a telefonem není v ovládání takový rozdíl, abych to neuměl používat.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Nyní je to na Vís, jak se k naší organizaci postavíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat