neděle 9. března 2014

Mimořádná holandská delegace v Praze

Včera na MDŽ jsme vás na stránce společnosti +PCA Praha  na Facebooku a Google+ infirmovali až večer, že k nám přijel z Holandska pár, který je vytvořen nizozemskou verzí našeho pilotního projektu +Robinhelp  . Dalším místem, kde to v Holandsku slavilo púspěch byl Utrecht, odkud přijel jistý August wan Delfermann v doprovodu slečny Katrin wan Baastenberg. Příjezd jsme oslavili diskotékou a budou tady celý týden, po který si prohlédnou Prahu a navštíví postupně všechna pracoviště společnosti +PCA Praha  a projektu Robinhelp. Tady je krásně vidět, jak zaostáváme za Evropou a celým světem. Je na čase s tím něco udělat.

+Robin Hronek už stihl zjistit, že plnění neobvyklých požadavků je zcela běžné, i když se tomu Katrin wan Baastenberg zasmála, když po ní chtěšl nosit na zádech. Hlavní je, že to udělla a dost obstojně se jí to povedlo. Skutečnost že se tomu zasmála, je způsobena tím, že má na to stejný názor jako české ženy, ale na rozdíl od nich je natoliki slušně vychovaná, že si to nechá pro sebe, uděšlá co se po ní chce a maximálně se tomu zasměje. Ze zkušeností Robina Hronka víme, že na delegacích u našich zahraničních kolegů si to mohl vyzkoušet mnohokrát, a v řadě zemí se některé dívky nechtěly tomuto požadavku ani zasmát, tak to maskovaly třeba smrkáním, nebo kašláním, ale udělaly to. Svou roli také hrálo provederní akce dané tím, že všechny zahraniční pobočky organizace +BATRADIS  a Allied Social Services do toho investují více peněz, protože je mají.  Na jejich akcích tohoto typu bývají pouťové atrakce, stánky se suvenýry a kulturní programy. My budeme rádi, když uspořádáme posezení v restauraci s konzumací jídla a pití pro soutěžící ženy zdarma, kde by možná byla i diskotéka, pokud tam bude mít kdo pomoci dovézt Robinu Hronkovi nějakou hudební aparaturu, notebook by si tam donesl sám, pokud se naučí zacházet s hudebním mixážním pultem pro DJe, nejlépe připojitelný k PC, na kterém by běžel nějaký DJ software. Zbývají pak svězelné efekty.

Pokud se nýám to povede, rádi bychom požádali Augusta wan Delfermanna a Katrin wan Baastenberg o rozhovor. Doufáme že se to podaří, prortože by Vás to mohlo motivovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat