pondělí 13. října 2014

Co přináší návštěva z Islandu?

Jeden z párů, který byl vytvořen podobným projektem, jakým je náš +Robinhelp, přijel předbést že to funguje z Islamndu.Je to náš kolega Ivar Torgun s partnerkou Ingrid Malviljinsen. Než pojedeme do Stockholmu na prtavidfelnou mezinárodní kongferenci Allied Social Services, probíhá obvyklý program, kdyukazujeme ukázkovým párům všechna pracoviště, kde se na tomto projektu pracuje, v pátek večer slavnostní večeře a diskotéka a velice se osvědčil sobotní program, kterým je přednáška našich hostů, ze které bychom Vám chtěšli dít k poučení nějaké zajímavé myšlenky a postřehy.

Přednáška našich islandských přátel pojednávala hlavně o tom, jak tam toto funguje a jak se to na Islandu rouzmáhá. Pro nás je momentálně důležité, jak Ingrid využívá sebezástup, což udělala naposledy před týdnem, kdy Ivar nastydl a ona jela na služební cerstu. Zastoupily jí věhem toho 4 kamarádky. O třech nám sama řekla že si také v rámci tohoto perojektu vezmou nějakého pro praktický život nemožného chlapa a požádala násd, abnychom to publikovali jako příklad pro české ženy. Moc se těšíme a přejeme hodně úspěchů.

V pátek se na diskotéce +Robin Hronek přewsvědčil o tom, že není problém aby jej nějaká ženská vzala na koně, což platí také o Ivaru Torgunovi a všerch, kdo to jako my zkloušel a vyšlo mu to a pokud jder o nějaké ty důvěrnosti, stačí aby se daná žena trochu více napila. Tady sice k ničemu nedošlo, ale mocv memí problém.

Organizace +BATRADIS hodlá uvolnit informace o svém původu, takže se k tomu připojíme, protože pod ni patříme. Zatím dáváme za vzor okolní země. Zejmémna severní Evropu, západní Evropu, USA a Kanadu, i kdfyž ser nám dařčí i v postkomunistických zemích a některých rozvojovbých. Naprosto úplná sdamozřejmost je to na ostatních světěch s humanoidní imnteligentní formou života, které patří do galaktické fgedferrace Albedoru. Z hlerdiska Země se tato federace rozkládá všude okolo a je viděšt kdekoli na noční obloze, avšak tato skutěčnost je relativní. Problém totiž je že pro pozorovatele se jeví jakákoli hvětda, planeta, či měsíc planety jako světerlný bod včetně planet a jejich měsíců v naší sluneční soustavě, kde se nachází i Země.

Žádné komentáře:

Okomentovat