pátek 20. března 2015

Malá kalkulace a připomenutí výhod pro zájemkyně o spolupráci s PCA Praha

Konečně se dostáváme ke kalkulaci a ukázce výhod spolupráce se společností +PCA Praha i včetně pilotního projektu +Robinhelp . Od loňského Března se to vztahuje i na pomodc s natořčením videa, které má předvést test branné zdatnosti. Proč to trvalo tak dlouho? Náš spolupracovník +Robin Hronek měl jiné starosti a řešil různé technické problémy a přemáhá chřipku. Kdyby už to fungovalo, šlo by všechno lépe. Tak se konečněš můžeme podívat na kalkulaci výhod , které na zájemkyně o spolupráci již asi 15 let čekají:

+Robin Hronek sáhl po údajně levnějším tarifu připojení na Internet u svého operátora pevných a mobilních služeb, kterým je Telefonica O2, u kterého má co by držitel průkazu ZTP, dříve ZTP/P možnost využívat slecy z paušálních poplatků. U průkazu ZTP to už není takové, ale bude-li nám +Robinhelp fungovat, můžete být, co by naše pracovnice u zákazníků s péčí formou soužití, uvedena jako osobní asistentka u příslušného oddělení sociální péče dané obce, nebo sociální péíče obercního úřadu dané městské části. Bede-li si moci takový náš zákazník pak dovolit platit třeba O2 Internet Active +, Ušetříte sama za Internet 550 Kč měsíčně včetně DPH. Najednou ušetříte 3 až 8 000 Kč za mobilní telefon a 6 až 15 000 Kč za osobní počítač, který dostanete od nás jako pracovní nástroj.

Toto funguje už nyní u Robina Hronka v jeho bytě. U něj i u podobných mužů nebude nutné bydlet přímo s ním. Díky technologii WiFi stačí být těsdnou sousedkou Robina Hronka, nebo někoho podobného, kdo bude naším zákazníkem. V případě domů s byty pro osaměšlé lidi pokryje signíl WiFi sítě, vysílané modemem  4 okolní byty s doberou kvalitou signálu v sousedství bytu se zdrojem signálu po stranách a o patro výše a o patro níže. Z o něco horšíkvalitou může být pokryto i 6 bytů, kdyx by se jednaslo ještě o byty o patro výše a níže nad vedlejšími byty po stranách, ale zde již může kvalitu signálu ovlivňovat nábytek, zejména pokud je kovový, vodovodní trubky a elektrické kabely ve zdi mezi Vaším bytem a bytem s Wifi vysílačem, ke kterému jste připojena.

Na nocvém modemu Robina Hronka, který nyní k Internetu ADSL/VDSL O2 dodfává, lze k WIFI připojit až 16 zařízení, z čehož v záívislosti na tom, co vše má zapojené majitel modemu a přípojky, omezuje počet Vašich WIFI zařízení. U Robina Hronka, ale i jinde, pokud sijiný náš zákazník nenazve svou bezdrátovou síť jinak, poznáte naše zákazníky tak, že pokud jsme jim se zřízením internetu pomohli my, nazvali jsme tuto síť dle naší zaštiťující organizace +BATRADIS . Taková WiFi síť se potom jmenuje BATRADIS.CZ, ke které dostanete heslo. To vše s rychlostáí připojení 40 Mb/s.

Protože chtěl z úsporných důvodů +Robin Hronek zrušit pevnou linku a zřídit asi připojení k Internetu u UPC, hodláme zahrnout UPC. To využijkeme u potencionálních zákazníků, bydlících v domech s rozvodem kabelové televize, kde bytové družstvo, nebo jiná instituce spravující tento druh nemovitostí včetně soukeromých osob, pokládá vybavení svých staveb inženýrskými sítěmi za komplwetní a nepovoluje budování vlastních telefonních přípojek, montáž soukeromých televizních a rozhlasových antén apod. Zbytek funguje podobně.

Nyní mohou české ženy takto ušetřit. Stačí navštívit náš web, kde jsoiu nějaké smlouvy na ukázku v sekci "Dokumenty ke stažení", nebo rovnou přejít na http://pcapraha.webnode.cz/dokumenty-ke-stazeni/ a pokud Vás tam nějaká smlouva zaujme, můžete si jí vytisknout, vyplnit a podepsat. Pokud nelze vytištěnou smlouvu asložit tak aby byla adresa příjkemce v okénku obálky, která má okénko, opiště ji na normální obálku. Cena známky 13 Kč.. Pročtěte si hlavně imnformace o získání zaměstnání, které najdete na http://pcapraha.webnode.cz/o-ziskani-zamestnani/ a dozvíte se vše, co potřebujete.

V dnršní době se to opravdu vyplatí.

Žádné komentáře:

Okomentovat