pondělí 12. října 2020

Je nutné, aby byly ošetřovatelky živými lidmi?

Kromě Číny již začaly některé programy kolegu z Japonska. Zatím toho není moc, ale podle toho, co jsme se zatím dozvěděli to vypadá, že si naši japonští kolegové nedají pokoj a budou zkoušet vyrábět specializované roboty v podobě ošetřovatelek, což by nahradilo živé zájemkyně o spolupráci jako ošetřovatelky. tento pokus byl už jednou prováděn, ale jelikož je výroba velice složitá a také finančně nákladná, vyplatí se stále zaměstnávat živé ženy, i když zájem o práci ošetřovatelek nemají tak velkou, jak by bylo potřeba zejména v případě, že mají navíc poskytovat některé služby, k jejichž zavedení je potřeba metodika projektu Robinelp. 

Toto bylo na programu delegace z pobočky společnosti Allied Social Services v Ósace, kde i mimo organizaci BAATRADIS dokáží vyrábět roboty, kteří jsou k nerozeznání podobní lidem na univerzitě, kde se jedná o vynález profesora Hiroši. Díky tomu, jaký je domov organizace BAATRADIS, je možné využít pokročilejších technologie díky čemuž, lze vyrábět takto dokonalé roboty.

Čtyři prototypy jsi nechala o Sazka pobočka a po dvou dalších poslala do poboček v Tokiu a Kobe. Protože je to ale drahé a složité, tak se to asi neujme. Ošetřovatelky budou i nadále živými ženami, jak je tomu všude na světě.

Čína nic zajímavého nemá.

Žádné komentáře:

Okomentovat