úterý 6. října 2020

Mezinárodní konference Allied Social Services 2020 je tady

V pondělí 12.10. začne jako každým rokem mezinárodní konference Allied Social Services ve Stockholmu. Epidemie koronaviru však letošní ročník této mezinárodní konference, které se účastní i naše organizace, protože se jedná o akvizici výše uvedené společnosti, proběhne letošní mezinárodní konference ve dvou turnusech. Stejným způsobem epidemie koronaviru poznamenala mezinárodní konferenci organizace BATRADIS, letos konané v Londýně, která byla taky ve dvou turnusech. I v našem případě bude počet členů jednotlivých delegací snížen na minimum, aby se učil zadost restriktivním opatřením proti šíření nemoci covid-19 a bude zapotřebí dodržovat základní bezpečnostní pravidla, jako je například trávení veškerého času během přednášek se zakrytými dýchacími cestami pomocí roušky, nebo respirátorů. Rouška bude lepší. Součástí těchto bezpečnostních pravidel bude i v našem případě používání dezinfekce na mytí rukou 

První dva týdny v období 12.10. 2020 Až 18 10. 2020 bude mít programy Čína, jižní Korea, Taiwan a Singapur.  V časovém období 26. 10.2020 až 31.10. 2020 bude mít  programy Japonsko, Vietnam, Rusko, Litevsko a Lotyšsko. První týden v listopadu bude mít programy Chorvatsko, Rumunsko Bulharsko Turecko a Řecko. Střední Evropa bude následovat V polovině listopadu a dále pak bude na programu Evropa Západní. Spojené státy a Kanada budou mít mezinárodní konferenci doma a účastnit se budou pomocí videokonference. To bude platit také pro Austrálii a latinskou a Střední Ameriku. Tam ale společnost Allied Social Services moc poboček nemá, protože pobočky této organizace jsou v podstatě provozovány organizací BATRADIS, takže to záleží na pobočkách uvedené organizace. Co se týká bezpečnostních předpisu ohledně zabránění šíření koronaviru, budou se jednotlivé delegace účastnit pouze tak dlouho, než jejich členové přednesou svoje přednášky. Po návratu domů obdrží nějaké materiály o tom co se dělo v jejich nepřítomnosti a dále se budou moci účastnit pomocí videokonference.

Naše Pražská delegace pod vedením ředitelky společnosti PCA Praha - Pamely Jannis, která již pracuje na svém programu a připravuje si svoje přednášky. Mezi členy naší delegace nebude chybět Robin Hronek, který si také připravuje svojí přednášku. Ten zároveň zastupuje i tým projektu Robinhelp, který bude vedle něj zastupovat také Marie Smaulová, Rebeka Davis a za technickou a vývojářskou část uvedeného projektu také Magda Railey. Během doby, kdy bude mít program Česká republika, proběhne kulturní program v podobě koncertu Robina Hronka v pátek a Marie Smauulové v sobotu. Co se týká dalšího kulturního programu na další týden po týdnu, který obsahuje český program, přijel pozvání i společný syn Robina Hronka a Marie Smauulové - Jiří Hronek v kterých by mohl dorazit se svojí kapelou Brain Crackers a další kapely v naší komunikaci která je známá jako organizace BATRADIS, hrající tvrdý rock a heavy metal. Protože letošní mezinárodní konference naší společnosti obsahuje 31 říjen, tak se to bude V tento den hodit zejména večer jakožto oslava Halloweenu. Kdyby to náhodou nevyšlo, může se oslava tohoto svátku včetně hudebního programu konat v naší podnikové restauraci vedené Julii Vozábovou, která se nachází v Čestlicích, odkud by se hudební program živě vysílal. Ve Stockholmu by se toto živé vysílání promítalo na plátno.

Pokusíme se vám prostřednictvím tohoto blogu zprostředkovat přepis některých zajímavých přednášek, nebo vám poskytneme nějaké zprávy o tom, co se na letošní mezinárodní konferenci ve Stockholmu děje.


Žádné komentáře:

Okomentovat