sobota 3. ledna 2015

Na Slovensku chtějí zkoušet Robinhelp

Naším kolegům ze Slovenska dochází trpělivost a chtějí zkusit +Robinhelp i přesto, žer to v Praze stále nejde. Kupodivu se tam nezačne v hlavním městě, kterým je Bratislava, ale v Košicích, kde možná organizace +BATRADIS založí první pobočku Allied Social Services, případně PCA Košice. Rádi bychom vám přinesli zprávu přímo ze zdroje, kterým je tamní intranet - vpn. batradis.sk:
-----------------------------
Väzenia priatelia,

Najprv Vám chceme popriať všetko najlepšie v Novom roku adúfame, že budete mať v roku 2015 vača šťastie, než tomu bolo doposiaľ. Toto prajeme najmä naším prasžským kolegom, ktoríprevádzkujú špeciálnu spoločnosť na pomoc zdravotnepostihnutým ľuďom s názvom PCA Praha, ktorá sa pokúšaponúkať špeciálne služby osamnělým zdravotne postihnutýmmužom formou spolužitia s ošetrovateľkou, k čomu používajúprojekt Robinhelp.

Naša košická pobočka navrhuje tento projekt vyskúšať, aj keď stým najmä Váš kolega Robin Hronek má problémy. Dochádzanám trpezlivosť, a tak sme sa rozhodli vyskúšať to sami aj bezúspechu v Prahe.

Pre našu košickú pobočku pracuje človek s rovnakýmipožiadavkami na ženy, ako Robin Hronek. Týmto jeho kolegomje pán Michal Kocúr - synovec riaditeľa slovenskej pobočkyorganizácie BATRADIS v Košiciach Fero Kotlára.

Michalovi Kocúrovi budeme hladat partnerku rovnakým spôsobom,aký je použitý u projekte Robinhelp spolu s prijímacímpohovorom pre záujemkyne o prácu ošetrovateliek


Žádné komentáře:

Okomentovat